📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:15
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 0:14
Ale żenuła. Nie słuchajcie nawet bo gościu nagra więcej tego gówna.
Nie lubie takich zjebów...
I teraz wyobrażcie sobie, zę ktoś w ten sposób, obraża waszą matkę/dziewczyne etc. Za tego typu numery nie należy się piwo, tylko namierzenie gościa i soczysty wpierdol..wkurwiłem się..
I teraz wyobrażcie sobie, zę ktoś w ten sposób, obraża waszą matkę/dziewczyne etc. Za tego typu numery nie należy się piwo, tylko namierzenie gościa i soczysty wpierdol..wkurwiłem się..
ma glos jakby mu tampon w gardle stanal, jebany w dupie pierdolony zjeb, pozdro
Pierdolony Hipster Kurwa w koszuli Diversa w kratę po promocji, czerwonych/zielonych rurkach, mającym wiele koleżanek ale żadnej dziewczyny i okularkach zerówkach w grubej oprawce, pięknych trampeczkach kupionych na hali stylizowanych na new yorkery czy inne pedalskie modne gówno, t-shirt pewnie z memami czy innym skurwysyństwem żeby pokazać jaki to on jest modny i kurwa światowy ogólnie humor klozetowy za barana niema piwka pozdrawiam.
up
po prostu ciota.
po prostu ciota.
masterstcs
Zgadzam się w 100% z Tobą. Sam kiedyś pracowałem w pizzerii i kilku kolesi podobnych próbowało wyłudzić nowe pizze....
Zgadzam się w 100% z Tobą. Sam kiedyś pracowałem w pizzerii i kilku kolesi podobnych próbowało wyłudzić nowe pizze....
Szczyla wsadziłbym na nockę do celi z grypserami .Niech tam udaje cwaniaka ,z tym głosikiem geja miałby fajnie .
pedalski glosik
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów