📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
7 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
6 minut temu
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
O kurwa. Nie wiem czy to ustawka, czy nie, ale kurwa nie dość, że ruska czy tam ukrainka (dobrze, że polki się nie puszczają tylko UKR) , to idiotka zamiast grać z nim w te jebane szachy i zarobić najłatwiejszy hajs w życiu, spierdoliła jak jebana idiotka ;D
Science fiction. Nie wyszłaby bez kasy a jakby nie zapłacił to alfons tak by mu zajebał aż zgubiłby wszy z tego pedalskiego wąsika.
Widocznie lubią być dymane, jak mogą zarobić łatwy hajs to nie chcą
@up
Drugoj ja nie panimaju gdzie ty żywiosz no ja w Polszy gdzie dają dupy małolatki bez bossów
@up
Drugoj ja nie panimaju gdzie ty żywiosz no ja w Polszy gdzie dają dupy małolatki bez bossów
Niezła sucz z Roksany, widać, że Rosjanka. Tylko jakaś niewyraźna, wzięłaby Rutinoscorbin.
wszyscy wiedzą że to fejk
ale imbecyl ,albo pedał każdy by ją zerżnoł jak cielaka w żezni a on warceby co za cieć
Treść komentarza został ukryta - użytkownik otrzymał ostrzeżenie za ten wpis.
1. Białe zaczynają, niby jak miała rozpoczynać grę, skoro grała czarnymi?
2. @Velture - i dlatego Polka mówiła po rosyjsku "ты дебил", "ты придурак, что-ли?". Chyba że była polską filolożką rosyjską z niezłym akcentem. Rynek nam, widać, podupada.
2. @Velture - i dlatego Polka mówiła po rosyjsku "ты дебил", "ты придурак, что-ли?". Chyba że była polską filolożką rosyjską z niezłym akcentem. Rynek nam, widać, podupada.
Velture napisał/a:
Nie rosjanka tylko polka.
"Are you?" "Me" "Tak, tak, ty"
Chyba "da, da... ty"
a już bardziej to brzmiało jak dak, dak.... czyli duck, duck...hehe
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów