samobójstwo w rytm "najlepszej muzyki"
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
14 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Ten, który pierwszy odebrał oczywiście wiedział kto dzwoni, no tak, to logiczne.
Z tego filmu jednoznacznie wynika że RMF jest chujową stacją
Wygrał!!! Darmowy lot 5 pięter poniżej własnej godności umysłowej:)
btw- czy zastanawialiście się kiedyś kto jest po drugiej stronie "głuchego telefonu"?
btw- czy zastanawialiście się kiedyś kto jest po drugiej stronie "głuchego telefonu"?
ale magik spadl jak wieszal firanki wiec nie mogl byc na dachu
pięknie:)teraz w rmf juz nie trzeba podawać hasła
@up
masz browar za dobry kawałek
dzięi kurwa za wywalanie komentarza, który komentuję..
A i RMF to gówno.
A i RMF to gówno.
RMF jak i cała reszta tego gówna to sami złodzieje.
Po wysłaniu SMSa na kumulacje w owym radiu dostałem od nich wiadomość, w której było napisane, że jeśli wyślę następnego to będzie się to liczyło jako wysłanie 100 smsów itd.
Wkurzyłem się i to olałem, a teraz regularnie dostaję od nich jakieś gówniane smsy.
Lepiej puścić totka.
Po wysłaniu SMSa na kumulacje w owym radiu dostałem od nich wiadomość, w której było napisane, że jeśli wyślę następnego to będzie się to liczyło jako wysłanie 100 smsów itd.
Wkurzyłem się i to olałem, a teraz regularnie dostaję od nich jakieś gówniane smsy.
Lepiej puścić totka.
ha ha "najlepszej muzyki" myslalem, ze znow puszcza ta chinska, zjebana nute
winyl napisał/a:
@up
A i RMF to gówno.
Myślałem, że Fisz podkładał głos, ale na końcu jest opisane kto...
RMF który puszcza popularną muzykę bo przecież ludzie ją wybierają. Przede wszystkim mają obiektywne informacje o których nie usłyszysz w innych mediach lub nie tak podanych. Słucham dużo tegoż radia to co wkurwia to tępe reklamy.
Jak już piszesz, że to gówno chciałbym przeczytać czemu.
O filmie powiem krótko: Dobry w chuj
Jak już piszesz, że to gówno chciałbym przeczytać czemu.
O filmie powiem krótko: Dobry w chuj
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów