📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 7:07
🔥
Niespodzianka dla małpki
- teraz popularne

Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ale jak ktos ma na przyklad Iphona 14pro czy innego to przeciez moze do wody wpasc.
Telefony komórkowe to rak naszego społeczeństwa.
Nawet nie muszę pisać, dlaczego.
Nawet nie muszę pisać, dlaczego.
MariolaBezPindola napisał/a:
Ale jak ktos ma na przyklad Iphona 14pro czy innego to przeciez moze do wody wpasc.
Jak ktoś ma na przykład iPhona 14pro to może wpaść na c🤬ja kolegi.
Słoń wygrał 😅 Pięknie dał do zrozumienia, że da z siebie cyrku robić 😉
podpis użytkownika
I'm fucking crazy but I'm free
Cezzar napisał/a:
Nie ma większego strachu niż to....
Jeśli kupuje się telefon na którego nas nie stać, zamiast takiego w naszym budżecie.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie