baba z gołębiem
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:21
📌
Wojna domowa w Syrii 2024
- ostatnia aktualizacja:
2024-12-16, 1:00
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 4:10
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
ostatni jaki kurwa zarotwnis.....
I chuj!!! Maja odpowiadac na wszystko.
"golabek siedzi na drzewie".... ona powinna w tworkach.
Aż mi się na prawdę smutno zrobiło sam...jeden..na tym drzewie
Z jego opowiadań wiem, że takie przypadki to niestety, KURWA norma
ABW niech namierza i grzywny to się odechce.
Do takich rzeczy to powinno sie powołac specjalną komórkę. Skoro w 99.9% przypadków wykrywaja fałszywe alarmy bombowe bo takich ludzi namierzy się bez problemu
Do takich rzeczy to powinno sie powołac specjalną komórkę. Skoro w 99.9% przypadków wykrywaja fałszywe alarmy bombowe bo takich ludzi namierzy się bez problemu
Kurwa czy to nie jest kraków bo skądś znam ten głos?
takich to od razu by zajebac, by nie meczyli ciezko pracujacego spoleczenstwa...
161ZT650 napisał/a:
ABW niech namierza i grzywny to się odechce.
Po chuj jakąś nową komórkę ABW? Darmozjadów tylko utrzymywać dodatkowych. Policja i pogotowie potrafi ustalić skąd dzwonisz, nawet jeśli to komórka. Tylko nowy przepis prawny w stylu "śmiecie co dzwonią bez potrzeby i zapychają linię - po tysiaku" i wjebać jakiś automat do wystawiania bileciku. Miesiąc i by się odechciało.
Było, nazywało się opłatą za nieuzasadnione wezwania, zostało zlikwidowane w trosce o dziadki co się bały dzwonić na pogotowie. Dzięki tej decyzji powstało "Taxi R-ka", a ludziska i tak się wycwaniły i dodają do wszystkiego "nieprzytomny, słabo oddycha/chyba nie oddycha, wiec i tak zapierdala się w kodzie pierwszym ( bo jak ktoś powiedział uczciwie ze go dupa swędzi, to się albo nie jechało, albo jechało w ostatniej kolejności na chilloucie ).
ja pierdole, a ja się dziwiłem, że kiedyś przez 5 minut się nie mogłem na pogotowie dodzwonić, a to takie pojeby linię cały czas zajmują : |
mam nadzieję że jak ci ludzie co dzwonią bez powodu będą dzwonić po pomoc to ktoś inny będzie napierdalał o gołąbku na drzewie
Życzę takim debilom aby linia była zajeta jak naprwde będa potrzebować pomocy.
Straż pożarna:
-Czy dodzwoniłem się do rzeźni?
-Tak, ale bydlaków już nie skupujemy.
Straż pożarna:
-Czy dodzwoniłem się do rzeźni?
-Tak, ale bydlaków już nie skupujemy.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów