baba z gołębiem
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
57 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
🔥
Warszawskie skakanie
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
ostatni jaki kurwa zarotwnis.....
I chuj!!! Maja odpowiadac na wszystko.
HEHE, program (a właściwie ta część, bo był dłuższy) o stacji gdzie pracuje mój szwagier
Z jego opowiadań wiem, że takie przypadki to niestety, KURWA norma
Z jego opowiadań wiem, że takie przypadki to niestety, KURWA norma
ABW niech namierza i grzywny to się odechce.
Do takich rzeczy to powinno sie powołac specjalną komórkę. Skoro w 99.9% przypadków wykrywaja fałszywe alarmy bombowe bo takich ludzi namierzy się bez problemu
Do takich rzeczy to powinno sie powołac specjalną komórkę. Skoro w 99.9% przypadków wykrywaja fałszywe alarmy bombowe bo takich ludzi namierzy się bez problemu
takich to od razu by zajebac, by nie meczyli ciezko pracujacego spoleczenstwa...
161ZT650 napisał/a:
ABW niech namierza i grzywny to się odechce.
Po chuj jakąś nową komórkę ABW? Darmozjadów tylko utrzymywać dodatkowych. Policja i pogotowie potrafi ustalić skąd dzwonisz, nawet jeśli to komórka. Tylko nowy przepis prawny w stylu "śmiecie co dzwonią bez potrzeby i zapychają linię - po tysiaku" i wjebać jakiś automat do wystawiania bileciku. Miesiąc i by się odechciało.
Było, nazywało się opłatą za nieuzasadnione wezwania, zostało zlikwidowane w trosce o dziadki co się bały dzwonić na pogotowie. Dzięki tej decyzji powstało "Taxi R-ka", a ludziska i tak się wycwaniły i dodają do wszystkiego "nieprzytomny, słabo oddycha/chyba nie oddycha, wiec i tak zapierdala się w kodzie pierwszym ( bo jak ktoś powiedział uczciwie ze go dupa swędzi, to się albo nie jechało, albo jechało w ostatniej kolejności na chilloucie ).
ja pierdole, a ja się dziwiłem, że kiedyś przez 5 minut się nie mogłem na pogotowie dodzwonić, a to takie pojeby linię cały czas zajmują : |
mam nadzieję że jak ci ludzie co dzwonią bez powodu będą dzwonić po pomoc to ktoś inny będzie napierdalał o gołąbku na drzewie
Życzę takim debilom aby linia była zajeta jak naprwde będa potrzebować pomocy.
Straż pożarna:
-Czy dodzwoniłem się do rzeźni?
-Tak, ale bydlaków już nie skupujemy.
Straż pożarna:
-Czy dodzwoniłem się do rzeźni?
-Tak, ale bydlaków już nie skupujemy.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów