Kamień w głowie i martwe dzieci czyli kolejna część niepkojących telefonów na policję.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
6:10 - zamawia karatekę, żeby tym idiotom na moście najebał.
Numer 4 powinni ta babke co odebrala telefon wyciac macice i kazac ja zjesc i potem posypac rane sola kurwa ja pierdole przy dziecku ktos morduje matke a ta sie pyta z jakiego telefonu dzwonisz no ja pierdole.
kurwy policyjne wtedy co trzeba to nie reagują a jak ktos cos ukradnie ze skelpu to momemt sa jebac kurwy policyjne
jebac was kurwy policyjne swiatowe jak i polskie ogarnijcie sie szmaty polskie życze waszym rodzinom takie sytłacje
jebac was kurwy policyjne swiatowe jak i polskie ogarnijcie sie szmaty polskie życze waszym rodzinom takie sytłacje
kiedys na ktormys z discovery/tlc/nat geo. byl taki program o telefonach na 911.
I najbardziej z tego wszystkiego utknela mi w pamiecia historia kobiety ktora mieszkala w jakies "miescinie" w USA (u nich miescina nazywa sie wszystko co ma wiecej niz 5 domow w promieniu 20 km. ).
do rzeczy. kobieta mieszkala na jakims zadupiu. byla sama w domu... w pewnym momencie zaczal sie dobijac do drzwi jej izby jakis jegomosc. byl agresywny grozil ow kobiecie smiercia.
wystraszona kobieta zadzwonila na telefon alarmowy i caly czas mowila co sie dzieje. co on mowi i co robi.
w pewnym momencie napastnik zaczal dobijac sie do drzwi. kobieta poczula sie naprawde zagrozona, zaczela plakac. i mowila ze jesli jeszcze pare razy uderzy to sie dostanie do jej domu. dyspozytorka starala sie uspokoic kobiete mowiac ze policja juz jest w drodze (mieli jeszcze do niej jedyne 70 (!) km).
co najlepsze kobieta byla uzbrojona w strzelbe, w pewnym momencie powiedziala dyspozytorce ze jeszcze kilka uderzen i chlop sie dostanie do jej domu.
co powiedziala dyspozytorka?
"nie moge powiedziec co ma pani robic ale musi pani za wszelka cene bronic swojego dobytku i zycia."
kobieta zastrzelila chuja trzymajac telefon praktycznie przy uchu.
policja zjawila sie po 20 min od oddania strzalu. kobiete zabrano na komisariat i po wizycie psychologa i prokuratora wypusczono bez zadnych zarzutow.
bo bronila siebie i swojego domu.
wyobrazacie sobie taka sytuacje u nas? 15/25 lat jak nic....
(to tak odnosnie tego 4 telefonu, mogla go kobiecina zaciukać.)
ps. przepraszam za bledy, ale lekka fazka.
pozdrawiam.
I najbardziej z tego wszystkiego utknela mi w pamiecia historia kobiety ktora mieszkala w jakies "miescinie" w USA (u nich miescina nazywa sie wszystko co ma wiecej niz 5 domow w promieniu 20 km. ).
do rzeczy. kobieta mieszkala na jakims zadupiu. byla sama w domu... w pewnym momencie zaczal sie dobijac do drzwi jej izby jakis jegomosc. byl agresywny grozil ow kobiecie smiercia.
wystraszona kobieta zadzwonila na telefon alarmowy i caly czas mowila co sie dzieje. co on mowi i co robi.
w pewnym momencie napastnik zaczal dobijac sie do drzwi. kobieta poczula sie naprawde zagrozona, zaczela plakac. i mowila ze jesli jeszcze pare razy uderzy to sie dostanie do jej domu. dyspozytorka starala sie uspokoic kobiete mowiac ze policja juz jest w drodze (mieli jeszcze do niej jedyne 70 (!) km).
co najlepsze kobieta byla uzbrojona w strzelbe, w pewnym momencie powiedziala dyspozytorce ze jeszcze kilka uderzen i chlop sie dostanie do jej domu.
co powiedziala dyspozytorka?
"nie moge powiedziec co ma pani robic ale musi pani za wszelka cene bronic swojego dobytku i zycia."
kobieta zastrzelila chuja trzymajac telefon praktycznie przy uchu.
policja zjawila sie po 20 min od oddania strzalu. kobiete zabrano na komisariat i po wizycie psychologa i prokuratora wypusczono bez zadnych zarzutow.
bo bronila siebie i swojego domu.
wyobrazacie sobie taka sytuacje u nas? 15/25 lat jak nic....
(to tak odnosnie tego 4 telefonu, mogla go kobiecina zaciukać.)
ps. przepraszam za bledy, ale lekka fazka.
pozdrawiam.
Kilka razy już padały te pytania po chuj te dyspozytorki tyle pierdolą. Nie dziwi was, że dzwoniący nie zadają tego pytania? Domyślam się po prostu, że daje to tam jakieś, w chuj minimalne, ale jednak, poczucie bezpieczeństwa a przedewszystkim pomaga odwrócić trochę uwagę ( a co za tym idzie pomaga nie dostać pierdolca ) od tego co się aktualnie odpierdala , dlatego nie mówią " o kurwa, ale masz przejebane, morduja Ci matke, przykro w chuj" tylko zadają jakieś pytania, które wymagają odrobinę zastanowienia. To nie jest kurwa ich dociekliwość, tylko takie mają wytyczne. Pozatym co ta dyspozytorka miała zrobić? Wyskoczyć temu dziecku przez telefon z kałachem?
W Polsce nie ma takiego systemu namierzania, prawda? Po tych telefonach widać jaka to jest w chuj przydatna opcja czasami.
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów