( swoją droga kiedy on miał problem z ułożeniem pytania to ona wiedziała nawet jakiego czasu użyć )
( swoją droga kiedy on miał problem z ułożeniem pytania to ona wiedziała nawet jakiego czasu użyć )
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
U mnie w szkole byli ludzie, którzy na geografii twierdzili, że Madagaskar to wyspa na Bałtyku albo stany zjednoczone pokazywali w europie. Z matematyki liczenie do 10 to był max co opanowali a reszta przedmiotów to Sci-Fi. Teraz większość z nich walczy o wolną Polskę ze znaczkiem ONR-u w okolicach pizdy (tak tam ludzie nie mają jaj) i boją się wyimaginowanych problemów globalizacji, których nie rozumieją i powtarzają co usłyszeli.
co to była za szkoła?
drugie pytanie co jesli reptilianie nie istnieją ?
trzecie pytanie co jesli nie ma po co pytac co
,, boją się wyimaginowanych problemów globalizacji,,
ja też uważam że, globalizacja ogólnie mówiąc jest problemem,
trzeba być ślepym albo nieogarniętym by nie widzieć zagrożeń z nią związanych
a co jesli sadistic jest tak samo ustawiony jak telewizja ?
drugie pytanie co jesli reptilianie nie istnieją ?
trzecie pytanie co jesli nie ma po co pytac co
ale masz kurwa problemy.jak dziecko.
prawdziwe pytanie to:co jeśli matrix istnieje?
U mnie w szkole byli ludzie, którzy na geografii twierdzili, że Madagaskar to wyspa na Bałtyku albo stany zjednoczone pokazywali w europie. Z matematyki liczenie do 10 to był max co opanowali a reszta przedmiotów to Sci-Fi. Teraz większość z nich walczy o wolną Polskę ze znaczkiem ONR-u w okolicach pizdy (tak tam ludzie nie mają jaj) i boją się wyimaginowanych problemów globalizacji, których nie rozumieją i powtarzają co usłyszeli.
Od kiedy do ONR-u przyjmują czarnych?
Miles87 napisał/a:,, boją się wyimaginowanych problemów globalizacji,,
ja też uważam że, globalizacja ogólnie mówiąc jest problemem,
trzeba być ślepym albo nieogarniętym by nie widzieć zagrożeń z nią związanych
- Jakich zagrożeń?
- Nooo... różnych.
Tak mniej więcej wygląda rozmowa z tymi "patriotami"
Na szczęście dużo takich ludzi nie było, bo mniej niż 10.
Chociaż z drugiej strony o te kilka za dużo.
W demokracji najgorsze jest że głosują ludzie którzy nie tylko nie interesują się polityką ale zazwyczaj nie mają najmniejszego pojęcia jakie znaczenie może mieć ich decyzja co do wyboru posła.
Z największym wstrętem muszę przyznać rację Korwin-Mikke , zezwolenie na głosowanie ludziom nie wiedzącym nic na temat polityków i polityki jest prawdziwą tragedią, patrz brexit.
Tylko że cały problem polega na tym iż nie mam lepszego systemu polityczno-socjalnego który mógłbym zastąpić demokrację.
Coś tak czułem że chodziłeś do szkoły dla specjalnie uzdolnionych, ale nie martw się jesteśmy z tobą
U mnie w szkole byli ludzie, którzy na geografii twierdzili, że Madagaskar to wyspa na Bałtyku albo stany zjednoczone pokazywali w europie. Z matematyki liczenie do 10 to był max co opanowali a reszta przedmiotów to Sci-Fi. Teraz większość z nich walczy o wolną Polskę ze znaczkiem ONR-u w okolicach p*zdy (tak tam ludzie nie mają jaj) i boją się wyimaginowanych problemów globalizacji, których nie rozumieją i powtarzają co usłyszeli.
Rocznik 87. Drugi rocznik pokolenia gimbazy. Nie ma się co dziwić.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów