📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
Pudełko z telewizorem rozwaliło beton na schodku ? To chyba jednak nie był telewizor
chyba juz nie mozna bardziej wykonwyac swoja prace na odpierdol
Dwa telewizory. ;>
Po co ta spacja przed pytajnikiem?
Chcesz tym podkreślić, że jesteś z Goralenvolku?
;>
Ad rem: nie, nie rozwaliło.
edek_kotek napisał/a:
Pudełko z telewizorem rozwaliło beton na schodku ?
;>
lokal.szczecin napisał/a:
Potrzymaj mi piwo to ci pokażę jak.chyba juz nie mozna bardziej wykonwyac swoja prace na odpierdol
SkoPio1 napisał/a:
To akurat francuski zwyczaj. Tak więc: edek_kotek, ja cię nie chcę martwić, ale idź do ginekologa bo widać jakąs francę złapałaś...Po co ta spacja przed pytajnikiem?
Dwa telewizory. ;>
;>
Co Ty masz ujebane z GV. Każdy wie że górale są zjebani i dawno temu to była zbieranina bandytów co spierdoliła. Poza zjebana nożyka, konikami na morski oko, chciwością to żarcie mają dobre.
Przestań Miodkować w tak absurdalnie blachach przypadkach!
Może za zwroty ma dodatkową kasę?
To tylko szafka z Ikei. Jak byłem kurierem tak samo rzucaliśmy te ciężkie ścierwo.
edek_kotek napisał/a:
Pudełko z telewizorem rozwaliło beton na schodku ? To chyba jednak nie był telewizor
czas do okulisty, idź umyj oczy jaki beton na schodku. Widzisz że tam leży jakaś tkanina !!
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów