📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 11:41
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
Oj jaka szkoda, burgerom nie udała się propaganda.
youtube.com/watch?v=LPYCtErvMyA
Gdzie to można tanio kupić? Pytam poważnie. Muszę odśnieżyć parking przed restauracją w Nigerii
mi się śmiać chce ja czytam i słyszę że w nowy jorku jest zakaz poruszania się pojazdami bo spadło całe kurwa 15 cm śniegu no klęska żywiołowa jak chuj, gdzie ten metr do de blasio mówił?
~Władysław St. Reymont, Ziemia Obiecana
bo wiedzicie posiadanie cipy daje +40 do chujowości programu
Po tym jak się okazało, że gość od "Fuck her right in the pussy" jest ustawiony, ni chuja nie uwierzę, że to nie było ustawione...
Ten sadolowy player naprawdę jest chyba kurwa z grenlandii. No 26 sekund filmiku buforuje się 5min
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów