Tępy pies z wyborczej, wiadomo gdyby do urzędu przypełzł żyd lub inny brudas to by ta ciota z wyborczej robiła to co potrafi najlepiej czyli lizała rowa do kości mówiąc że jest zajebiście dobrze spocony. Wyborcza to nie media tylko antypolskie sługusy.
Już wiem czemu jestem tyle lat na sadolu. Odskocznia od tego spierdolonego facebokowego lewaclkiego pierdolenia. Wchodząc tutaj w komentarzach można zobaczyć, że jeszcze są ludzie, którzy myślą podobnie jak ja i nie dadzą sobie w poić, że ta nowoczesna europa to coś czego chcemy. Łap piwo bracie !
[ Dodano 2024-08-27, 19:37 ]
Srebrny łańcuch na szyi bo na złoty zabrakło z zasiłku dla bezrobotnych
i napisał to gość, który zbierał na kibel czy tam na protezę 😁
Art. 13. Konst.
Ograniczenie pluralizmu politycznego
Zakazane jest istnienie partii politycznych i innych organizacji odwołujących się w swoich programach do totalitarnych metod i praktyk działania nazizmu, faszyzmu i komunizmu, a także tych, których program lub działalność zakłada lub dopuszcza nienawiść rasową i narodowościową, stosowanie przemocy w celu zdobycia władzy lub wpływu na politykę państwa albo przewiduje utajnienie struktur lub członkostwa.
Co na to polskie władze i służby porządkowe? GÓWNO. Nie wiedzą nawet że taki przepis istnieje...
Czyli lewica dawno nie powinna istnieć
Tępy pies z wyborczej, wiadomo gdyby do urzędu przypełzł żyd lub inny brudas to by ta ciota z wyborczej robiła to co potrafi najlepiej czyli lizała rowa do kości mówiąc że jest zajebiście dobrze spocony. Wyborcza to nie media tylko antypolskie sługusy.
Mordo co jest polskiego w żelaznym krzyżu który noszą na biało czerwonej przepasce?
Już wiem czemu jestem tyle lat na sadolu. Odskocznia od tego spierdolonego facebokowego lewaclkiego pierdolenia. Wchodząc tutaj w komentarzach można zobaczyć, że jeszcze są ludzie, którzy myślą podobnie jak ja i nie dadzą sobie w poić, że ta nowoczesna europa to coś czego chcemy. Łap piwo bracie !
Witaj bracie w kloace polskiego internetu! Tylko tu, pomiędzy społecznymi odpadami i życiowymi przegrywami podobnymi do ciebie, wreszcie możesz poczuć się u siebie.
Pół sekundy w internecie i już widać, że miasto zostało założone w 1486 roku.
Swoją drogą trzeba być nieźle odklejonym, żeby 1488 w tym kontekście nadawać inną symbolikę niż nazistowską. Jak widzisz flagę z sierpem i młotem to myślisz sobie "o, jakie ładne narzędzia"? To tylko potwierdza, że na równi z antifą jesteście niedojebani umysłowo.
Następnym razem Baranie zanim Mnie oznaczysz to poświęć kurwa wincyj niż pił minuty i wlacz myslenie .myślenie nie boli.
A Wikipedia cwoku to nie encyklopedia
Najpierw poczytaj a potem grzecznie wypierdalaj bo cytując olimpijska klasykę w dupie byles I gowno widziałeś
samorzad.gov.pl/web/gmina-miasto-mordy/historia
MAKE SADISTIC GREAT AGAIN KURWA
Witaj bracie w kloace polskiego internetu! Tylko tu, pomiędzy społecznymi odpadami i życiowymi przegrywami podobnymi do ciebie, wreszcie możesz poczuć się u siebie.
O jejku, lewak się spłakał 🤣
Zakazane jest istnienie partii politycznych i innych organizacji odwołujących się w swoich programach do totalitarnych metod i praktyk działania nazizmu, faszyzmu i komunizmu, a także tych, których program lub działalność zakłada lub dopuszcza nienawiść rasową i narodowościową, stosowanie przemocy w celu zdobycia władzy lub wpływu na politykę państwa albo przewiduje utajnienie struktur lub członkostwa.
Co na to polskie władze i służby porządkowe? GÓWNO. Nie wiedzą nawet że taki przepis istnieje...
rzydom go zacytuj.
Czyli lewica dawno nie powinna istnieć
Obecnie komuna ma kolor niebieski...
rzydom go zacytuj.
A co ich obchodzi Konstytucja Rzeczypospolitej Polskiej?
Wasi dziadkowie na pewno są z was dumni.
Kurwa, ale wstyd...
Dobrze, że panowie skinheadzi są tacy propolscy xD. Zawsze przecież byli.
Nawet wtedy kiedy musiałem przed nimi w latach '90 spierdalać tylko datego, że miałem troche dłuższe włosy i glany w rozmiarze pasującym któremuś z nich.
Mimo białego koloru skóry.
Mimo, że wtedy nie byłem ateistą.
Wystarczyło, że wtedy na ulicach nie było czarnych itp, wystarczyło, że byłem z innego miasta. Więc obcy. Wiec najlepiej pobić.
Słuchałem sobie ostatnio "Legionu". Ich tekstów o wielkiej Polsce od morza do morza, o tym jak będą o to walczyć z wszystkimi wkoło, o to jaka dzięki nim Polska jest wielka. Bo to była wtedy muzyka skinheadów. A dziś mamy wojnę zaraz za granicami, a ja jakoś nie widzę aktywności ze strony postskinheadów np z ONR w walce o "Polskę od morza do morza".
Z pozdrowieniami:
youtube.com/watch?v=LaSY9WX0jbE
Zapytał bym również na ile by określił kwotę reparacji od żydów dla Polski za dokonywanie ludobójstw i holocaustu przez żydów na Polakach.
Jeżeli żyd, który pozostawił mienie bezdziedziczne w Polsce, to mienie jest uważane przez żydów za mienie israelskie lub żydowskie w ogóle, to niech biorą na klatę dokonania żydowskich ludobójców i niech płacą za ich czyny. Zbrodnie ludobójstwa nie ulegają przedwanieniu.
Jeszcze nie zapominajmy o długach kahalnych jakie żydzi są winni Polakom, to są takie kwoty, że każdy żyd musial by oddać obecnie cały majątek.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów