Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Widzę że w chuj kompleksów masz wzrost, brak szkoły, grubas, przynależność polityczna. Bez odbioru się pisze frajerze, gdybyś mnie zobaczył to twoje wyobrażenie legło by w gruzach a chuj do dupy by ci się schował. No ale nic wyobraźnie to ty masz rozbujaną po chuju odklejeńcu.
Tertio: Dawaj foto. Oczywiście bez nagich kolegów z konfy.
Krótki rys historyczny dla tumanów
1488 mordy odnoś się do praw do założenia osady nigdy w 1488 roju i z Nazizmem tudzież Faszyzmem niema to nic wspólnego.
Ale banda tumanów widzi glany łyse łby krzyz celtycki i gownoburza bo stereotypy i mamy problem zz samodzielnym myśleniem
O kulturze skinheadow z uk i entymologi wspominał nie będę. Zróbcie kurwa własny research zanim zaczniecie bić pianę.
Może Naziol może nie chuj wie ale sam fakt że pojawili się w takich koszulkach które akurat nie propagują nazioli i do naziolstwa nie namawiają to zwykła tępa prowokacja.
Ja nie widzę w tym nic zdrożnego.to Podlasie niema wzmianki jakie miasto gmina .wkurwil bym się jakbym zobaczył te pizdy z lbgt w koszulkach z tęczami i takowymi flagami bo urząd to nie miejsce ma tego typu chece.
Że odklejeni trochę? Może. Ale bez kontekstu po co tam przyszli i gdzie są poziom dyskusji lekko zenujacy.
Prawa biorąc pod uwagę rok przyznawał Jagiellończyk. Faktycznie Naziol 100%
MAKE SADISTIC GREAT AGAIN
Jedni lepsi od drugich, można by rzec, że gdzie dwóch jełopów się bije, tam trzeci korzysta, ale uczciwy człowiek żyje w systemie zbudowanym na Dziel i Rządź, na skurwysyństwie... eh... szkoda słów. Niemniej, komentując, co widzę, a nie co myślę, to wyborczy gudłaj prowokował naziola a strasz wiejska dostała errora a tym razem łysol się bardziej popisał kulturą niż gudłaj, zresztą, u gudłajów tak z ogładą ostatnio nie teges.
[ Dodano: 2024-08-27, 06:01 ]
Ale od Krzyża Celtyckiego się odpierdolta, to żaden symbol faszystowski, jest znacznie starszy niż faszyzm i inne izmy, jest symbolem Solarnym, mającym potężną i pozytywną moc.
[ Dodano: 2024-08-27, 06:03 ]
A co ty masz do niego? Kulturalnie się pytał tylko. Taką ma pracę.
Prowokował, a nie kulturalnie pytał, kultura nie oznacza samego tylko braku wulgaryzmów, jeśli ktoś stawia granice i nie chce odpowiadać na Twoje pytania, to kulturalny człowiek nie będzie naciskał, swoją kobietę też tak wypytujesz? Daje Ci potem?
Kolejna ustawka medialna, a ludzie nic się nie nauczyli, albo zapomnieli jak TVN robił to samo.
Ja prdl
1488 mordy odnoś się do praw do założenia osady nigdy w 1488 roju i z Nazizmem tudzież Faszyzmem niema to nic wspólnego.
Ale banda tumanów widzi glany łyse łby krzyz celtycki i gownoburza bo stereotypy i mamy problem zz samodzielnym myśleniem
O kulturze skinheadow z uk i entymologi wspominał nie będę. Zróbcie kurwa własny research zanim zaczniecie bić pianę.
Może Naziol może nie chuj wie ale sam fakt że pojawili się w takich koszulkach które akurat nie propagują nazioli i do naziolstwa nie namawiają to zwykła tępa prowokacja.
Ja nie widzę w tym nic zdrożnego.to Podlasie niema wzmianki jakie miasto gmina .wkurwil bym się jakbym zobaczył te pizdy z lbgt w koszulkach z tęczami i takowymi flagami bo urząd to nie miejsce ma tego typu chece.
Że odklejeni trochę? Może. Ale bez kontekstu po co tam przyszli i gdzie są poziom dyskusji lekko zenujacy.
Takie mamy zdebilone społeczeństwo. Chuj z argumentami, faktami, jakąkolwiek wiedzą... Ważne, by dorobić sobie swoją teorię z kosmosu i na jej podstawie obrażać wszystkich wokół. 🤣 A nawet gdyby te koszulki odnosiły się do publikacji D. Lane'a to i tak byłby to bardziej patriotyzm rasowy niż nazizm, ale baranom nie przetłumaczysz.
Ja prdl
Pół sekundy w internecie i już widać, że miasto zostało założone w 1486 roku.
Swoją drogą trzeba być nieźle odklejonym, żeby 1488 w tym kontekście nadawać inną symbolikę niż nazistowską. Jak widzisz flagę z sierpem i młotem to myślisz sobie "o, jakie ładne narzędzia"? To tylko potwierdza, że na równi z antifą jesteście niedojebani umysłowo.
Wykonac to ty możesz francuza z połykiem najwyżej.
Myślisz tłumoku że przed wojna , Polacy kochali żydów ? Że naziole wymyślili rasizm ? Poczytaj przedwojenna prasę a nie pierdol tutaj swoich wywodów o Polsce Podziemnej.
Ci co podczas wojny kryli żydów to zwykli frajerzy i taka jest prawda, narażali życie za kogoś kto w odwrotnej sytuacji by ich wydał bez wahania. Wystarczy popatrzeć co teraz Izrael wyprawia i jakie ma zdanie o Polakach i Polsce. Takimi samymi frajerami są ci co ukraincow wspierają. Żadnej wdzięczności z ich strony. Jak przegrają wojnę to sam zobaczysz co będą gadać. Myślisz że będą wdzięczni za pomoc pomimo... Czy obwiniać o przegrana w głównej mierze Nas, Polaków ? Ja wiem co będzie a Ty jak nie wiesz to sam się przekonasz.
Serio zakładasz, że ten niedorozwój w ogóle myśli? Odważna teza, zważywszy na tego typu wiązanki w jego wykonaniu puszczane do obcych ludzi w internecie bez powodu, jedynie na podstawie jakiś narkomańskich przypuszczeń z dupy wziętych.
[ Dodano 2024-08-27, 09:24 ]
Pół sekundy w internecie i już widać, że miasto zostało założone w 1486 roku.
Swoją drogą trzeba być nieźle odklejonym, żeby 1488 w tym kontekście nadawać inną symbolikę niż nazistowską. Jak widzisz flagę z sierpem i młotem to myślisz sobie "o, jakie ładne narzędzia"? To tylko potwierdza, że na równi z antifą jesteście niedojebani umysłowo.
Ale ty wiesz że 14 słów i 88 spostrzeżeń (bo właśnie to oznaczają te cyfry w takim zestawieniu) nie ma nic wspólnego z nazizmem? Samo "88" i owszem, ale publikacje D.Lane'a nie były nigdy związane z 3 rzeszą.
Jakby mieli koszulkę z Leninem to "dziennikarz" miałby kisiel w majtach
Ale ty wiesz że 14 słów i 88 spostrzeżeń (bo właśnie to oznaczają te cyfry w takim zestawieniu) nie ma nic wspólnego z nazizmem? Samo "88" i owszem, ale publikacje D.Lane'a nie były nigdy związane z 3 rzeszą.
Trudno, żeby ktoś urodzony w 1938 roku w USA mógł być związany z 3 Rzeszą w Niemczech. Poczytaj sobie o tym typie i organizacjach których było członkiem.
Trudno, żeby ktoś urodzony w 1938 roku w USA mógł być związany z 3 Rzeszą w Niemczech. Poczytaj sobie o tym typie i organizacjach których było członkiem.
Neonazista tłumaczy, że nie jest neonazistą na podstawie przemyśleń o kosmosie i przepływie energii świetlnej innego neonazisty skazanego na dożywocie za terroryzm i morderstwo. Tym samym zostając Mesjaszem innych neonazistów.
Przypadkiem pomysłów mu starczyło tylko na 88 tez?
Nawet lewactwo tak nie umie wytłumaczyć że chłop z kutasem identyfikujący się jako baba jest babą.
Neonazista tłumaczy, że nie jest neonazistą na podstawie przemyśleń o kosmosie i przepływie energii świetlnej innego neonazisty skazanego na dożywocie za terroryzm i morderstwo. Tym samym zostając Mesjaszem innych neonazistów.
Przypadkiem pomysłów mu starczyło tylko na 88 tez?
Nawet lewactwo tak nie umie wytłumaczyć że chłop z kutasem identyfikujący się jako baba jest babą.
Ciekawi mnie tylko skąd pomysł, że jestem neonazistą 🤣 bo wybitnie nie trafiony. Do bycia neonazistą trzeba chyba czcić pewnego austriackiego ćpuna z tego co kojarzę.
88 od zawsze oznaczało HH, czyli Heil Hitler. Gdyby Hitler nazywał się Gitler, jak piszą ruscy, to byłoby 87. Wtedy gwarantuję ci, że Lane miałby 87 spostrzeżeń.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów