18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 22:46
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 22:22

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Akranus 2014-02-08, 16:53 19
Szkoda pisaka. Oddał bym życie stu ciapaków za jednego dobrego psa :d
I pamiętajcie: Pies może być waszym najlepszym przyjacielem, czarnuch nie więc dawajcie kasę na schronisko zamiast na jebanych nierobów z afryki.
Zgłoś
lobominator 2014-02-08, 17:02 18
Utrata psa boli cholernie. Sam w życiu straciłem dwa ukochane psy. A już najgorsza jest decyzja o uśpieniu i gdy wieziesz psa na zastrzyk, a on patrzy na ciebie ufnymi oczyma i myśli, że jedzie z panem na przejażdżkę, podczas gdy tak naprawdę pan wiezie go na śmierć...Okropne...
Zgłoś
IwanMT 2014-02-08, 17:05 2
No nie wiadomo dać piwo czy nie...
Zgłoś
pomyslotym 2014-02-08, 17:09 8
u mnie pies jest jak kolejny członek rodziny więc nie ma co się dziwić tej reakcji.
Zgłoś
Wuja Stalin 2014-02-08, 17:19 3
Akranus, a ja bym oddał zycie wszystkich ciapaków za jednego psa
Zgłoś
cyberzyd 2014-02-08, 17:20 1
piwko leci, oby więcej takich filmików na sadistic.pl. Jebać psy i ich właścicieli! Ave!
Zgłoś
DygaJestJeden 2014-02-08, 17:25 6
ehh co dziwne widze na hardzie jak ludzie umieraja i nie rusza juz mnie to bo wiekszosci to zlodzieje albo ciapaci...a sam mam psy i gdy widze ludzi ktorze traca je w taki sposob to az serce boli :/
Zgłoś
syberia. 2014-02-08, 17:26 12
@up cyberzyd

Ale ty jesteś głupi, mam nadzieje że ciebie kiedyś samochód zabije i nikt nie będzie się tym przejmował
Zgłoś
cyberzyd 2014-02-08, 17:29 2
syberia. napisał/a:

@up cyberzyd

Ale ty jesteś głupi, mam nadzieje że ciebie kiedyś samochód zabije i nikt nie będzie się tym przejmował

i widzisz jakim jesteś ścierwem? jak kilku powyżej, pieska żałują ale drugiego człowieka już nie. A mi ciepło na sercu się robi jak widzę, gdy jakiś psiarz cierpi z powodu śmierci swego pupila. Psów nie lubię ale bardziej od nich nie lubię chyba ich właścicieli.
Zgłoś
Blizzard93 2014-02-08, 17:36 1
Japierdole, co trzeba robić żeby się tak związać z psem ? Przez całe życie straciłem chyba z 4/5 psów (mieszkałem przy drodze bez ogrodzenia). Kilka razy rozjechało, raz zagryzło, jeden zdechł ze starości. Bawiłem się z nimi, wychowywałem, ale ani razu, czy to będąc kilkuletnim szczylem, czy też w tamtym roku jak mi psa zagryzło, nie płakałem za żadnym. A takiej rozpaczy to sobie nawet nie wyobrażam
Nie jestem zwyrolem który tłucze swojego psa, czy głodzi go tygodniami, lubię pieski, lubie się z nimi bawić, wychodzić na spacery, no ale kurwa żeby płakać za psem jak by się własnego kutasa straciło ? I jeszcze z komentarzy dowiaduję się, że większość "sadoli" tak ma

Nie wiem, chyba pies musiałby być jedyną istotą na świecie, która by się ze mną zadawała żeby mi się tak smutno po jego stracie zrobiło.
Zgłoś
Varion 2014-02-08, 17:44 5
@cyberzyd
bo ludzie to skurwysyny i czasem ich szkoda mniej jak takiego psiaka
Zgłoś
Catacombe 2014-02-08, 18:10 10
cyberzyd napisał/a:

i widzisz jakim jesteś ścierwem? jak kilku powyżej, pieska żałują ale drugiego człowieka już nie. A mi ciepło na sercu się robi jak widzę, gdy jakiś psiarz cierpi z powodu śmierci swego pupila. Psów nie lubię ale bardziej od nich nie lubię chyba ich właścicieli.

Nie słyszałem nigdy od psa żeby mnie obraził. A ty już zgnoiłeś wszystkie psy i ich właścicieli. Na chuj mam żałować człowieka który mnie obraża?

Oby ciężarówka ci na dom spadła.
Zgłoś
jan.rzut 2014-02-08, 18:12
a może on po prostu chciał go zjeść?
Zgłoś
luxik1988 2014-02-08, 18:12 10
A wiecie co mnie najbardziej wkurwia?

To, że obecnie w każdej ważnej dla człowieka chwili zawsze i wszędzie znajdzie się jakiś chuj z kamerą. Ludzie sprzedają często swoją prywatność i pozwalają się nagrywać przy każdej możliwej okazji. Dzisiaj śmierć tak kurwa spowszedniała, że nic nas nie dziwi.

Chcesz zobaczyć babkę świeżo po poronieniu - nie ma sprawy, obczaj filmik.
Chcesz zobaczyć ojca płaczącego po stracie syna/córki/żony- żaden problem.
Chcesz zobaczyć jak ucina się łeb polskiemu inżynierowi w Iraku - minuta szukania.

Oj, drodzy sadole - skurwiał nam już ten jebany świat...
Zgłoś
KrisCFC 2014-02-08, 18:15
I to jest Sadistic!
Eh..
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem