Nagranie tuż po wypadku. Serce się kraje. Musiał go bardzo kochać.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
17 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
16 minut temu
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
straszne ,przykre ,bardziej wzruszające niż głodne dzieci w Zimbabwe
Gimnazjaliści pewnie nie zdają sobie nawet sprawy że zwierzę a tym bardziej pies może być najlepszym przyjacielem człowieka.
Podzielam jego cierpienie, dwa tygodnie temu zdechł mój pies (mój drugi pies, nie mam już siły na trzeciego, za dużo cierpienia) powiem wam, że strata tak oddanego przyjaciela to jak odcięcie sobie dłoni tępą żyletką.
cherry_1990 napisał/a:
nie mam już siły na trzeciego
Błąd. Bo najlepszym "lekarstwem" na stratę ukochanego zwierzaka jest nabycie innego.
pies bez smyczy....
tak wygląda..
znam ten ból, utrata psiaka, który robił wszystko dla ciebie
tak wygląda..
znam ten ból, utrata psiaka, który robił wszystko dla ciebie
Gimi, bo jesteś pizdą po prostu, i masz uraz do kotów, bo nawet one nie chciały się z tobą przyjaźnić .
W sumie niedziwne. Może to był jego jedyny towarzysz, albo ktoś z kim spędził swoje ostatnie kilka lat bo nie ma rodziny? Jakby zdechł mój pies to może bym nie ryczał, ale w chuj by mi było smutno, bo lubię się ze skurwysynkiem bawić, po wkurwiać go, zrobić z niego debila i od czasu do czasu to wolę jego niż ludzi, bo mi nigdy złego słowa nie powie
Niedawno musiałem uśpić moją suczkę która była ze mną 10 lat. Po zderzeniu z samochodem miała niedowład tylnych łap. Weterynarze nie mogli nic zrobić. Szczerze mówiąc wolałbym aby zginęła pod kołami bo nie ma nic gorszego niż konieczność podjęcia decyzji o zabiciu najlepszego przyjaciela.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów