Nagranie tuż po wypadku. Serce się kraje. Musiał go bardzo kochać.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:46
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Blizzard93 napisał/a:
Nie wiem, chyba pies musiałby być jedyną istotą na świecie, która by się ze mną zadawała żeby mi się tak smutno po jego stracie zrobiło.
A tak, nikt się z Tobą nie zdaje i nie masz tego problemu
Ja pierdole tak szczerze to mniej mnie obchodzi jakieś dziecko z afryki bo za chuja go nie znam ....
Inny przykład to rodzina wiadomo o co chodzi (dla nie kumatych zaliczają się do niej zwierzaki bo traktuje się je jak najbliższą osobę)
Inny przykład to rodzina wiadomo o co chodzi (dla nie kumatych zaliczają się do niej zwierzaki bo traktuje się je jak najbliższą osobę)
haha i tak wlasnie sadole sie zachowuja... przeciez to jakis brudas jest... kurwa smiejemy sie z nich
chcemy by wygineli... ale jak zabija im pieska to ogrmny zal, smutek i rozpacz.
Fakt psa szkoda i jedynie z tego powodu mozna byc smutym... ale to wciaz jebane brudy!
ogarnijcie sie kurwa!
chcemy by wygineli... ale jak zabija im pieska to ogrmny zal, smutek i rozpacz.
Fakt psa szkoda i jedynie z tego powodu mozna byc smutym... ale to wciaz jebane brudy!
ogarnijcie sie kurwa!
Jak moj pies zmarl ze starosci to plakalem jak dziecko przez 2 dni, a po babci lezki nie uronilem.. wiec cos w tym jest.
Zawsze parę gówien mniej na chodnikach. A burka trzyma się na smyczy. Jak facet nie ma autocasco to sam będzie musiał blachy klepać. Dobrze że ktoś przez kundla i jego przygłupiego i zniewieściałego pana nie zginął.
grupę wsparcia sobie załóżcie
Smutno się robi jak się pomyśli, że ten kundel uszkodził jakiś piękny samochód
Tutaj nawet nie chodzi o stratę psa jako zwierzęcia a przyjaciela... Gość widocznie dbał i pielęgnował tego zwierzaka przez długie lata... ale komu ja to mówię - widzę że teraz modnie jest hołdować zasadzie znieczulicy na takie tematy, a najwięcej do powiedzenia mają akurat ludzie którzy nie potrafili by opiekować się nawet szczurami i jedyna strata jaką przeżyli to połączenie z netem...
W 02:26 próbował wstać... Uniósł tylną łapę do góry. Może jeszcze żył, albo to skurcze pośmiertne... :/ Szkoda psiaka
Pamiętam psa mojego dziadka. Słodki kundelek. Jednak pewnego smutnego zimowego popołudnia piesek spierdolił przez plot i wpierdzielił się pod jakieś auto. Pamiętam ten wkurw dziadka, gdy go przyniósł w reklamówce. A wiecie dlaczego był wkurwiony? Bo ziemia była tak zajebiście zamarznięta, że o kopaniu dołu nie było mowy. Najpierw musiał draniowi upierdolić zesztywniałe nogi siekierą i puścić gnoja z dymem w piecu xD
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów