📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Jednak Rafał mówił prawdę, że "planeta nam się pali"
To na pewno nie burning Man festival?
Kurwa gość na początku nie trafił wiadrem lodu w pieczyste. Fatality
Ciekawe co sie stało
Jak widze ze ktos odpala fajerwerki to zawsze sie odsuwam na bezpieczna odleglosc, za duzo sie sadistica naoglądałem haha
Jak widze ze ktos odpala fajerwerki to zawsze sie odsuwam na bezpieczna odleglosc, za duzo sie sadistica naoglądałem haha
Fajerwerki to rozrywka dla ograniczonych umysłowo. Przypomina to obrzędy plemienne negrusów, jak szaman rzucił proszek w ognisko, poiskrzyło trochę a ciemne tłuki się zesrały z wrażenia i biły pokłony.
babazwozu napisał/a:
Fajerwerki to rozrywka dla ograniczonych umysłowo. Przypomina to obrzędy plemienne negrusów, jak szaman rzucił proszek w ognisko, poiskrzyło trochę a ciemne tłuki się zesrały z wrażenia i biły pokłony.
nie zesraj sie
marianer7 napisał/a:
Ciekawe co sie stało
kostiumy się zapaliły na dzieciach, bo któryś debil odpalił fajerweki w namiocie
croyna napisał/a:
babazwozu napisał/a:
nie zesraj sie
A w mej pamięci zapisała się tylko gruba (ta w fioletowym czymś) usiłująca oderwać się od ziemi czy biegać.
lodem go obrzucili, jakby nie wiedzieli, że lód przegrywa z ogniem, de-bi-le
Kostkami lodu gaszą no piękne to jest
SkoPio1 napisał/a:
Daj spokój grubej, ona reagowała prawidłowo, w przeciwieństwie do reszty gapiów.A w mej pamięci zapisała się tylko gruba (ta w fioletowym czymś) usiłująca oderwać się od ziemi czy biegać.
Miała jakieś duże picie w ręku, użyła więc go — i z celowaniem, z bliska. Po oblaniu gorącego chłoptasia odskoczyła na bezpieczną odległość. Po tym chwilę wahała się pomiędzy pobiegnięciem po dolewkę a obserwacją zdarzenia, a dalej nie jest jasne (bo film montowany).
Ja przyznaję się bym się tylko głupio gapiła...
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów