📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:43
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Wyczuwam zlot ekspertów od siedzenia w domu z pytaniami po co ona to robi
Też się dołączam, po co ona to robi?
zastanawiał się ktoś, po co ona to robi ?
Może jakiś ekspert się wypowie? po co ona to robi?
Ja się nie posikalem po wysiłku, ale widziałem ludzi, którzy rzygali po 15 km biegu. No co eksperci, który z Was się zmęczyl?
Tylko po co?
Wysiłek ponad miarę wcale nie jest zdrowy.
Wysiłek powinien być dawkowany stopniowo, w sposób dostosowany do możliwości i uprzedniej kondycji, a regularny. Tylko wtedy ma jakiś sens. Pułap podnosi się stopniowo, dopiero gdy jest się w stanie.
Chyba że ktoś pragnie wylądować na sorze/sadolu/pasku wiadomości i nosić znamiona głupoty przez resztę egzystencji. Wtedy spoko
Wysiłek ponad miarę wcale nie jest zdrowy.
Wysiłek powinien być dawkowany stopniowo, w sposób dostosowany do możliwości i uprzedniej kondycji, a regularny. Tylko wtedy ma jakiś sens. Pułap podnosi się stopniowo, dopiero gdy jest się w stanie.
Chyba że ktoś pragnie wylądować na sorze/sadolu/pasku wiadomości i nosić znamiona głupoty przez resztę egzystencji. Wtedy spoko
Presty napisał/a:
No co eksperci, który z Was się zmęczyl?
Jedyny wysiłek sadolowych ekspertów to marszczenie freda. A przy tych 30 sekundach ruszania dłonią ciężko się zmęczyć więc jedyne co im zostaje to spytać: po co ona to robi?
Babka tam miała koło setki. Ciekawe kto z komentujących by zrobił przysiad z 50kg sztangą.
Spiderowski napisał/a:
Jedyny wysiłek sadolowych ekspertów to marszczenie freda. A przy tych 30 sekundach ruszania dłonią ciężko się zmęczyć więc jedyne co im zostaje to spytać: po co ona to robi?
W porządku, ale... Po co ona to robi?
posprzątała potem?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów