📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 18:42
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
🔥
Dwa cwaniaki
- teraz popularne
🔥
Friendly fire (dzik na strzelnicy)
- teraz popularne
🔥
Ucieczka z pokoju przesłuchań
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Ryj to już przed upadkiem był trochę zjebany, więc może się jej poprawi.
Ejejej brzydka jest to fakt. Ale przypierdalac się do kogoś bo nie jest smutną pizdą?! Nie tępa tylko rozrywkowa dziewczyna i wsio. Tylko no kurwa brzydka strasznie jak nasze sadolowe dziewuchy
Dziewczyna kręci bekę z kumpelami to od razy głupia pizda? Ja pierdole, wyjmijcie kije z dupy.
Rannhide napisał/a:
Ale przypierdalac się do kogoś bo nie jest smutną pizdą?! Nie tępa tylko rozrywkowa dziewczyna i wsio.
UkrytaPodNickiem napisał/a:
Dziewczyna kręci bekę z kumpelami to od razy głupia pizda? Ja pierdole, wyjmijcie kije z dupy.
To zwykły, atencyjny kurwiszon, życzę jej kalectwa.
Z takim ryjem, wzrostem karła i wielkim dupskiem to jedyna szansa dla niej żeby coś zaruchać to upić się, odpierdalać manianę całą drogę powrotną do domu, spotkać jakiegoś desperado co zwróci uwagę na pijaczkę odpierdalającą jakiś chory szajs i będzie działał w myśl zasady "No to umyje cię, zaniosę do domu i będziesz moja"
hoszo napisał/a:
To zwykły, atencyjny kurwiszon, życzę jej kalectwa.
Smutne życie musisz mieć przed tym kompem
doopa napisał/a:
pierdolone paskudne brytyjki, tfu
E tam, w UK Brytyjki lepsze niż Polki z tłustymi włosami napierdalające w magazynach a na weekendach dające dupy Murzynom.
No i przysrywanie się o wygląd- podejrzewam, że wygląda lepiej niż większość żon/dziewczyn komentujących to jak wygląda
Jej ryj na tym filmiku widzę urywkami, ale śmiem twierdzić, że raczej się jej już nie pogorszy, więc może upadek coś pomógł.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów