18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (3) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 14:44
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 22:22

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Manolito666 2023-05-04, 22:54 31
Święte prawo własności tak właśnie powinno działać. A z drugiej strony, to miło by jej było, gdyby to samochód skakał po niej? Samochód też człowiek, skoro może nim być nawet Cygan albo Murzyn.
Zgłoś
przemkosloma 2023-05-04, 22:55 2
Mógł ją pociagnac za noge do siebie byloby bardziej spektakularnie
Zgłoś
b................u 2023-05-04, 23:07 6
Zastanawia mnie, czy on nie widzial jak tam właziła, czy co? Przecież nie przyfrunęła i nie usiadła na dachu. Było to strącić jeszcze zanim dotknęło butem karoserii.
Zgłoś
smc 2023-05-04, 23:45 12
Jak miałem Punto, to kurwy mi też przez dach właziły...

Słomczyn, Grójec, Manieczki... Ehhh, to były czasy
Zgłoś
PJakPapier 2023-05-04, 23:53 8
smc napisał/a:

Jak miałem Punto, to kurwy mi też przez dach właziły...
Słomczyn, Grójec, Manieczki... Ehhh, to były czasy

Krzychu wstawaj! Zesrałeś się, to był tylko sen. Komary w szyberdachu się nie liczą, a manieczki to straszny gniot na który nawet kamień by nie poleciał

Zgłoś
Janek_Pradera 2023-05-04, 23:59 1
Mógł ją wyruchać na koniec, to by jej te głupoty z głowy wyszły
Zgłoś
0rion 2023-05-05, 0:20 14
typowa rozwydrzona zachodnia pizda ze srednio-bogatego domu ktorej ciagle cos nie pasuje i ktora mysli ze jej wszystko wolno. a bo to rownouprawnienia, a bo to black matters, a bo kurwa co2 w atmosferze. kurwa, rzygam juz tymi ksiezniczkami ktore oburzone sa nawet tym ze facet ma jaja a baba cipke i szukaja tylko afery bo nie maja co robic ze swoim zjebanym zyciem. jebal ich wszystkich pies ha tfu.

ps. brawo dla opalonego pana, kazdy normalny czlowiek zareagowal by tak samo.
Zgłoś
Tetrix 2023-05-05, 4:41 1
Ech, a mogła złamać kark i dostałby dożywocie :/
Zgłoś
wojtas09999 2023-05-05, 9:07 3
Nie ważne co to za auto i kogo to auto jeśli ktoś wchodzi na czyjeś auto to znak pogardy braku szacunku rysowanie lakieru i pokazanie jak kogoś się ma w dupie takich ludzi trzeba napierdalac od razu nawet jeśli to nie twoje auto bo brak reakcji to przyzwolenie na takie zachowanie
Zgłoś
Suczka_Stefana 2023-05-05, 9:40
To chyba nie była jego dziewczyna
Zgłoś
darek1234 2023-05-05, 10:44 1
DużyKogut napisał/a:

Mógł ją wyruchać na koniec, to by jej te głupoty z głowy wyszły

Raczej nie, której babie po ruchaniu wychodzą głupoty z łba? Raczej robi wszystko, żeby częściej się ruchać
Zgłoś
Karboksylator 2023-05-05, 10:58
a wystarczyło szybko ruszyć. zawsze się mógł tłumaczyć, że nie wiedział, że ktoś mu chodzi po dachu
Zgłoś
Roztopek 2023-05-05, 12:48
obsrała się w pół sekundy xD
Zgłoś
RsPrDol 2023-05-05, 21:59
Przeciez to tylko zwykle pospolity gowniane punto
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem