Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Każdy kto ma dziecko lub chociaż widział z bliska jak zachowują się "bombelki" to wie, że gdyby ten dorosły cymbał nie łapała dziecaka w ramiona- niczym matka umierającego syna z odrąbanymi kończynami- to młody co najwyżej by stęknął i wstał by pobiec po piłkę gimnastyczną. Ale w dziesieszych czasach, każde dziecko musi byc utulone, a jak się zasmarka to już rodziciele biegną z chusteczką. Ja pie**ole.
Najprawdziwsza prawda, robiono nawet badania i gdy reakcją jest śmiech - wszyscy się śmieją. Natomiast gdy jest tak jak na filmiku bąbelek będzie dramatyzował i trauma dla obu na całe życie.
Za ten pedalski płacz, powinien był gnoja wrzucić do kominka, jak już go niósł na rękach.
Ale z ciebie psychopata, masakra, mam nadzieję że się nigdy nie rozmnożysz.
Najprawdziwsza prawda, robiono nawet badania i gdy reakcją jest śmiech - wszyscy się śmieją. Natomiast gdy jest tak jak na filmiku bąbelek będzie dramatyzował i trauma dla obu na całe życie.
Prawda, sprawdzone w praktyce.
Ale z ciebie psychopata, masakra, mam nadzieję że się nigdy nie rozmnożysz.
Nie sądzę, czasami sam żartuję w ten sposób.
Co za łamaga. Za ten płacz to powinien dostać dwadzieścia razów prętem fi 16. A rodziców rozstrzelać za spłodzenie niedorajdy.
Pewnie robiło cię dwóch facetów, że taki twardy jesteś i że masz taką silną psychikę.xD
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów