18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (2) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 18:08
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
Kriski 2015-06-14, 12:21 27
Tak dla jasności: Robocop to Cyborg (organizm, którego procesy życiowe realizowane są lub wspomagane przez urządzenia techniczne)
A Terminator to Android ( robot humanoid, czyli mechaniczne urządzenie wykonujące automatycznie pewne zadania, którego kształt przypomina ludzkie ciało)
Zgłoś
idejakprzecinak 2015-06-14, 13:23 9
predatora się nie spodziewałem
Zgłoś
Asuritt 2015-06-14, 15:11
video tak stare jak wy ... sprzed 10 lat lub więcej ... masakra ... będziecie teraz od nowa dodawać to co już było wiele razy? takie kółeczko ?

PS: jest jeszcze robocop pred i alien ...
Zgłoś
CYPRIAN 2015-06-14, 15:45 1
fajnie powspominać dobre filmy ,teraz już takich nie ma , predators, obcy , terminator , komando i ten no kurwa bym zapomniał o Rambo
Zgłoś
SadystycznyPiesAndrzej 2015-06-14, 17:29
gdzie jest Korwin?

Pozdro 600
Zgłoś
jbone 2015-06-14, 17:38 1
robocop mi się podobał jak miałem 7 lat.wtedy już poznałem ze miasto detroit to slums.terminatora kocham do dziś. pozatym dziś widać że robocop ruszał się jak totalny kloc.terminator miał lepszą animację.
Zgłoś
Jab7kO 2015-06-14, 17:38
Twoja stara cyborg
Zgłoś
p................a 2015-06-14, 17:47 5
jbone napisał/a:

robocop mi się podobał jak miałem 7 lat.wtedy już poznałem ze miasto detroit to slums.terminatora kocham do dziś. pozatym dziś widać że robocop ruszał się jak totalny kloc.terminator miał lepszą animację.

To nie animacja. On tak specjalnie chodził!
Zgłoś
morfeusz_123 2015-06-14, 17:49
Ostro chujowe.
Zgłoś
Nemayu 2015-06-14, 18:52
Pancerna broda Robocop'a sprawia, że mogę się tylko śmiać... Terminator się powoli rozpada, a Robocop ma pancerną brodę ze skóry....
Zgłoś
KrulJulian9001 2015-06-14, 18:54
ale o co chodziło z tym predatorem?
Zgłoś
_Azazel 2015-06-14, 21:33
Asuritt napisał/a:

video tak stare jak wy ... sprzed 10 lat lub więcej ... masakra ... będziecie teraz od nowa dodawać to co już było wiele razy? takie kółeczko ?

PS: jest jeszcze robocop pred i alien ...

Sprzed kurwa 80 lat, rok temu wrzucone na YT
Zgłoś
kristodelgado 2015-06-14, 21:50
Co wy robicia z sadistica?wrzucacie tu takie bajki na kwejku by to może przeszło ale nie tu!
wszyscy wiedzą przecież że terminator by wygrał!!!
Zgłoś
dram09 2015-06-14, 22:02
Nimr0d napisał/a:

Cos dla fanów klasyki. Starcie dwóch najpopularniejszych cyborgów!

Technicznie mówiąc, Terminator to jest akurat android.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów