📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
Umył by te łapsko i tego kikuta brudas jeden...
Po rękach widać, ze czlowiek pracy. Szacun x1.
Nauczyc sie w takim stopniu korzystac z takich cudów to nie nauka na gitarze.
Shacoon x2.
Shacoon x2.
sensualna napisał/a:
druga dłoń też mu zgnije od tego brudu
Słyszałem, że tobie cipka gnije. Mamy wspólnych znajomych niestety...
Znawca_Cipek napisał/a:
Słyszałem, że tobie cipka gnije. Mamy wspólnych znajomych niestety...
Uważaj, bo jak seksualna to i niebezpieczna
Sadolowi "ludzie pracy" się odezwali Fizycznej się nie brzydzę, ale do chuja - nawet za minimalną krajową mydło kupisz, nie trzeba zniżać się do poziomu woźnicy z międzynarodówki.
AdamBrown napisał/a:
lepsza niż ta
Zapewne dzieli je ładnych kilka lat. Ta przedstawiona przez Ciebie już była nieźle zaawansowana, bo miała wbudowany system nagrywania powtarzających się zastosowań i wczytywania najczęściej używanego trybu.
lakiluki napisał/a:
Po rękach widać, ze czlowiek pracy. Szacun x1.
Shacoon x2.
to nie jest jakaś "neuroprotetyka"
"człowiek pracy" czy zwykły robol z budowy, który miesza cement, bo nie skończył ŻADNEJ szkoły i do niczego innego się nie nagaje?
bohatera z protezą to każdy udawać potrafi, ale chuj wie, czy nie stracił paluchów przez własną głupotę.
próbowałeś grać kiedyś na gitarze? coś poza trzymaniem A-dur E-dur G-dur? jakieś rify gitarowe może? miałeś ty kurwa w ręku kiedyś gitarę i wydałeś z niej czysty dźwięk?
bałwochwalstwo widzę dzisiaj jest w cenie. bo przecież "każdy umie grać na gitarze. pffff"
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów