Próba samonaprawy.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 17:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
🔥
Lekcja historii w picułce
- teraz popularne
Próba samonaprawy.
Słabo to wygląda. Hiper mobilność stawów, skręcona łękotka, zaraz siądzie ACL
Jest to raczej pierwsza reakcja na widok "krzywego" kolana. Byłem dwukrotnie świadkiem takiej sytuacji u kolegów i obaj starali się wbic rzepke na miejsce, co nie jest najlepszym pomysłem.
az mnie zabolalo
Ty ty ty
pazuzu napisał/a:
W tym sporcie kobiety zachowują się bardziej męsko niż faceci
Bo piłka nożna to sport dla pizd
Typowe zwichnięcie rzepki. Widać jak jest położona bocznie.
Metoda naprawy? wyprost kolana i można próbować odprowadzić zwichnięcie . Dlatego , że ma zgięte kolano ma duże przyparcie rzeki i chuja sobie może co najwyżej nastawić
Metoda naprawy? wyprost kolana i można próbować odprowadzić zwichnięcie . Dlatego , że ma zgięte kolano ma duże przyparcie rzeki i chuja sobie może co najwyżej nastawić
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów