Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Prawa, lewa dłoń- kalibracja z powietrza.
Prawa dłoń do pomiaru, lewa jest odniesieniem. Pomiar różnicowy, bardzo dokładny.
co za tempota przecie tak zaraza kurwa innych
To jest szczepienie według ich NFZu. I żeby szczepić w tym tempie to oni nie mogą być tępi.
Widać ze nikt tu nie ma dzieci, bo gdyby miał toby sie nie dziwił, ja też wpierw mierzę ręką temp dziecku i jak trzeba to dopiero termometr.
A po co ci te dzieci? gdzie je trzymasz, w piwnicy?
Ja pierdolę - babie najprostszej czynności nie można powierzyć. Ona nie ogarnia JEDNEGO JEBANEGO PRZYCISKU, a co mówić o tym,by ogarniała, że właśnie zaraziła parę, o ile nie parę setek, osób.
Jak ich niby zaraziła? Przez dotknięcie czoła? Ja pierdolę
Nie musze nic czytac czy ogladac tv, aby znac podstawy biologii szerloku. Ignorantow jest zbyt wiele. Najlepiej dla myslacych bedzie jesli zarazicie sie juz dzis.
@cryo
Nie musze nic czytac czy ogladac tv, aby znac podstawy biologii szerloku. Ignorantow jest zbyt wiele. Najlepiej dla myslacych bedzie jesli zarazicie sie juz dzis.
Babka stoi do nich bokiem i ucieka głową na boki. Odpycha "podejrzanych" dłonią co oznacza, że nawet się przy nich nie odzywa. Rozumiem, że ty jesteś jednak jednym z tych omnibusów, którzy myślą, że to koniec świata i trzeba wykupić srajtaśmę z całego miasta.
Najlepiej dla myślących - rozumiem, że ty do tych myślących należysz?
A po co ci te dzieci? gdzie je trzymasz, w piwnicy?
No widać że tu sama gibaza się udziela, szkoły zamknięte to się nudzą i piszą pierdoły.
Babka stoi do nich bokiem i ucieka głową na boki. Odpycha "podejrzanych" dłonią co oznacza, że nawet się przy nich nie odzywa. Rozumiem, że ty jesteś jednak jednym z tych omnibusów, którzy myślą, że to koniec świata i trzeba wykupić srajtaśmę z całego miasta.
Najlepiej dla myślących - rozumiem, że ty do tych myślących należysz?
Możesz być zarażony i nie mieć objawów, możesz zarażać jeszcze przed wystąpieniem objawów. Jeżeli nie jesteś w stanie sobie wyobrazić jak dochodzi do zarażenia w sytuacji z filmu, to Ci wytłumaczę, jak dziecku. Dzieje się tak: zarażony kichnie na dłoń, podrapie się po czole, kobieta sprawdzi mu temperaturę dłonią (wirus jest na dłoni kobiety), następnie sprawdzi temperaturę następnemu (wirus teraz jest na czole zdrowego człowieka), a ten się podrapie po swoim czole (wirus przechodzi na jego palce) i opierdoli kanapeczkę nie myjąc rąk. Tak dochodzi do zarażenia.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów