📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
Lubię go, ale za chuj nie chciałbym być do końca kojarzonym tylko z tego że jestem skokszonym pajacem.
Wyjmijcie czasem kije z dupy i przymknijcie oko na pewne sprawy zamiast prześcigać się w "rasistowskich" wypowiedziach bez powodu.
Koleś jest zajebiście zabawny, przypuszczam że kilka wstawek z nim już tu było.
@garota rozumiem o co ci chodzi, ale w USA na zgrywaniu "skokszonego pajaca" można całkiem nieźle zarobić.
Koleś jest zajebiście zabawny, przypuszczam że kilka wstawek z nim już tu było.
@garota rozumiem o co ci chodzi, ale w USA na zgrywaniu "skokszonego pajaca" można całkiem nieźle zarobić.
idejakprzecinak napisał/a:
Nie no, ok Każdy ma jakieś upodobania
Gratuluję dostałeś złotą odznakę TVN'u za wyrywanie słów z kontekstu.
Co to gówno robi na głównej?
Kieruję bezpośrednio pracami Sekcji – 4, 5, 6, i 7.
Osobiście werbuję agenturę i utrzymuje z nią łączność.
Zabawna małpka. Ile taka kosztuje?
Te studia pożerają zdecydowanie za dużo czasu...
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów