📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 15:58
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
52 minuty temu
Myslałem że to tapir.
DarmoZjad napisał/a:
Zaciekawiło mnie to jakiś czas temu, jak wyskoczył mi taki "zwierz" na instagramie, razem z jakimś abdulem. Się trochę zainteresowałem tym, bo wygląda jak pierdolony kozi predator. No i to nie jeden taki wybryk... Oni mają tam pierdolca na punkcie tych kóz, są mistrzostwa, na których wystawiane są te bardziej pierdolnięte... Albo wyglądu jak wyżej, albo koza wielkości krowy, czy z uszami do ziemi... Jak się nie ma co się lubi, to się męczy kozy...
W tym przypadku nalezy przypomnieć zamieszczony tu kiedys materiał.
sadistic.pl/endogamia-religijne-kazirodztwo-muzulmanow-vt173397.htm
Lepiej być niezadowolonym człowiekiem niż zadowoloną świniaą; lepiej być niezadowolonym Sokratesem, niż zadowolonym głupcem. A jeżeli głupiec i świnia są innego zdania, to dlatego, że umieją patrzeć na sprawę ze swojego punktu widzenia.
Gdybym to coś w plenerze zobaczył to pewnie bym się
Oglądałem dokładnie ten filmik przed wpuszczeniem go na sadola ale nie przyglądałem się czy to ma jaja
google.ie/search?q=willow+film&rlz=1C1CHBF_enIE764IE764&source...
tak mi sie skojarzylo
edit;
nie wiem jak wstawic zdjecie tego potwora
tak mi sie skojarzylo
edit;
nie wiem jak wstawic zdjecie tego potwora
no to ładnie
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów