📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
60 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
@orisuniek teść się dobrze przypatrz.
Jaka ładna, młoda pizdeczka od 14 sekundy.
Chyba teść (zoba jakie jajca)
To coś kiedyś będzie miało takie same prawa wyborcze jak kobiety w Niemczech.
Należy stwierdzić, iż rozwój programu badań genetycznych nad konsekwencjami kazirodztwa jest tam na najwyższym światowym poziomie.
Zaciekawiło mnie to jakiś czas temu, jak wyskoczył mi taki "zwierz" na instagramie, razem z jakimś abdulem. Się trochę zainteresowałem tym, bo wygląda jak pierdolony kozi predator. No i to nie jeden taki wybryk... Oni mają tam pierdolca na punkcie tych kóz, są mistrzostwa, na których wystawiane są te bardziej pierdolnięte... Albo wyglądu jak wyżej, albo koza wielkości krowy, czy z uszami do ziemi... Jak się nie ma co się lubi, to się męczy kozy...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów