Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
A co do tylnego napędu, auta które mnie jarają są albo zbyt drogie (honda nsx, s2000, silvia s15) albo zbyt zajechane przez pseudodrifterów (200sx itd)
załóżmy sytuację, bardzo życiową, lekka górka i 5cm śniegu, mielicie w miejscu tylnymi kołami choć zimówki świeże, ja spokojenie przejeżdżam obok na łysawych letnich papciach moją przednionapędówką, szara masa jedzie, ty stoisz i kwiczysz
wytłumacz proszę czemu tak jest bo nie skończyłem gimnazjum i nie rozumiem
załóżmy sytuację, bardzo życiową, lekka górka i 5cm śniegu, mielicie w miejscu tylnymi kołami choć zimówki świeże, ja spokojenie przejeżdżam obok na łysawych letnich papciach moją przednionapędówką, szara masa jedzie, ty stoisz i kwiczysz
Gratuluję debilizmu bo jazdy na łysych letnich oponach w zimie inaczej nie da się nazwać.
Naprawde niemam nic do przednio napędówek, ale nie można od razu najeżdzac na kogos kto lubi się pobawić z tylnim napędem. Z przednim zostało ci tylko na śniegu sie pokręcic albo zakręcic z ręcznym na ulicy nic po zatym, i jaka to zabawa?, natomiast z tylnim można i w deszcz i w słońce bawic sie dowoli. A co do zimy, jak chujowy kierowca to i czołgiem sie zakopie ...
brawo!naprawde brawo! bardzo dobrze napisane,zgadzam sie w 100% z tym co napisales,masz piwo
W tej sytuacji kierujący pojazdem 1 powinien zachować szczególną ostrożność i nie wjeżdżać na rondo, ponieważ znajduje się na nim niedowartościowany, młodociany kierowca w 25letnim BMW, któremu wydaje się, że driftując na rondzie jest zajefajny
PS. Tak, mam przedni napęd
ile twoje tico ma KM ?
Właściciel czteronapędówki.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów