załóżmy sytuację, bardzo życiową, lekka górka i 5cm śniegu, mielicie w miejscu tylnymi kołami choć zimówki świeże, ja spokojenie przejeżdżam obok na łysawych letnich papciach moją przednionapędówką, szara masa jedzie, ty stoisz i kwiczysz
wytłumacz proszę czemu tak jest bo nie skończyłem gimnazjum i nie rozumiem
załóżmy sytuację, bardzo życiową, lekka górka i 5cm śniegu, mielicie w miejscu tylnymi kołami choć zimówki świeże, ja spokojenie przejeżdżam obok na łysawych letnich papciach moją przednionapędówką, szara masa jedzie, ty stoisz i kwiczysz
Gratuluję debilizmu bo jazdy na łysych letnich oponach w zimie inaczej nie da się nazwać.
Naprawde niemam nic do przednio napędówek, ale nie można od razu najeżdzac na kogos kto lubi się pobawić z tylnim napędem. Z przednim zostało ci tylko na śniegu sie pokręcic albo zakręcic z ręcznym na ulicy nic po zatym, i jaka to zabawa?, natomiast z tylnim można i w deszcz i w słońce bawic sie dowoli. A co do zimy, jak chujowy kierowca to i czołgiem sie zakopie ...
brawo!naprawde brawo! bardzo dobrze napisane,zgadzam sie w 100% z tym co napisales,masz piwo
A beautiful way to become infected, alone or with othersW tej sytuacji kierujący pojazdem 1 powinien zachować szczególną ostrożność i nie wjeżdżać na rondo, ponieważ znajduje się na nim niedowartościowany, młodociany kierowca w 25letnim BMW, któremu wydaje się, że driftując na rondzie jest zajefajny
PS. Tak, mam przedni napęd
ile twoje tico ma KM ?
Właściciel czteronapędówki.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów