18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (5) Soft (8) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:05
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:49
herbatkowy 2012-11-19, 1:53
Pewnie, w sumie to dobrze ze szara masa jezdzi przednionapedowkami
Zgłoś
chrzanu34 2012-11-19, 1:57
gdyby Bóg uważał, że przedni napęd jest lepszy to chodzili byśmy na rękach...

Jestem sadystyczny
Zgłoś
Pokahontaz 2012-11-19, 2:03
z niemieckich aut tylko nowe mercedesy są piękne i biją luksusem i elegancją.

A co do tylnego napędu, auta które mnie jarają są albo zbyt drogie (honda nsx, s2000, silvia s15) albo zbyt zajechane przez pseudodrifterów (200sx itd)
Zgłoś
BILBO18 2012-11-19, 3:14
I tak bym wolał poldka 1.4 rover na wielopunktowym wtrysku od bmw:
Zgłoś
wympal 2012-11-19, 3:42
załóżmy sytuację, bardzo życiową, lekka górka i 5cm śniegu, mielicie w miejscu tylnymi kołami choć zimówki świeże, ja spokojenie przejeżdżam obok na łysawych letnich papciach moją przednionapędówką, szara masa jedzie, ty stoisz i kwiczysz
Zgłoś
Pokahontaz 2012-11-19, 4:10
wympal napisał/a:

załóżmy sytuację, bardzo życiową, lekka górka i 5cm śniegu, mielicie w miejscu tylnymi kołami choć zimówki świeże, ja spokojenie przejeżdżam obok na łysawych letnich papciach moją przednionapędówką, szara masa jedzie, ty stoisz i kwiczysz

wytłumacz proszę czemu tak jest bo nie skończyłem gimnazjum i nie rozumiem
Zgłoś
own33333d7 2012-11-19, 4:43
wympal napisał/a:

Gratuluję debilizmu bo jazdy na łysych letnich oponach w zimie inaczej nie da się nazwać.
Zgłoś
luki_wch 2012-11-19, 7:41 11
Do zobaczenia w zimę
Zgłoś
Cezary1993 2012-11-19, 7:54 3
Naprawde niemam nic do przednio napędówek, ale nie można od razu najeżdzac na kogos kto lubi się pobawić z tylnim napędem. Z przednim zostało ci tylko na śniegu sie pokręcic albo zakręcic z ręcznym na ulicy nic po zatym, i jaka to zabawa?, natomiast z tylnim można i w deszcz i w słońce bawic sie dowoli. A co do zimy, jak chujowy kierowca to i czołgiem sie zakopie ...
Zgłoś
~LegendarnyZiom 2012-11-19, 8:29
Okurde, zakładając ten temat nie sądziłem, że będzie tyle jadu. Tak w ogóle to jest dużo innych samochodów z tylnym napędem, nie tylko BMW. Sam nie mam BMW, ale jako mechanik prowadziłem i naprawiałem sporo modeli tego producenta i są to naprawdę przyzwoicie wykonane samochody.
Zgłoś
Pokahontaz 2012-11-19, 9:14
wkurwia mnie tylko jechanie na kierowców przódnapędów jako pedałów, lamusów itd. Bo ogarnięcie tylnego buta jest taaakie trudne. a jest najazd na bmw bo 90% osób które lansują się swoim tył napędem mają starą betę (e30-e46).
Zgłoś
endrju1 2012-11-19, 10:25
a ja mam 4x4.
Zgłoś
xblazex 2012-11-19, 10:30
Cezary1993 napisał/a:

Naprawde niemam nic do przednio napędówek, ale nie można od razu najeżdzac na kogos kto lubi się pobawić z tylnim napędem. Z przednim zostało ci tylko na śniegu sie pokręcic albo zakręcic z ręcznym na ulicy nic po zatym, i jaka to zabawa?, natomiast z tylnim można i w deszcz i w słońce bawic sie dowoli. A co do zimy, jak chujowy kierowca to i czołgiem sie zakopie ...

brawo!naprawde brawo! bardzo dobrze napisane,zgadzam sie w 100% z tym co napisales,masz piwo

A beautiful way to become infected, alone or with others
Zgłoś
P................e 2012-11-19, 11:31
ButcheredAtBirth napisał/a:

W tej sytuacji kierujący pojazdem 1 powinien zachować szczególną ostrożność i nie wjeżdżać na rondo, ponieważ znajduje się na nim niedowartościowany, młodociany kierowca w 25letnim BMW, któremu wydaje się, że driftując na rondzie jest zajefajny

PS. Tak, mam przedni napęd

ile twoje tico ma KM ?
Zgłoś
b................e 2012-11-19, 12:18
A ja pozdrawiam wszystkich w swoich tylnonapedowych BMW. I do zobaczenia w zime na skrzyzowaniu.

Właściciel czteronapędówki.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów