📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
Zdecydowanie lepiej gdy zamknięte.
Ale drze pizde jebany. Powinno być społecznie akceptowane kneblowanie takich małych sukinsynów.
Juz wiecie czego kolesie wola isc z buta niz jechac gdzies z zona i tesciowa :v
^up, a jeszcze na browar po drodze skoczą
zabić kurwa wszystkich zapierdolić
Piękny przykład hipokryzji dajecie, panowie, w ten sposób wypowiadając się o dzieciaczkach.
@Gouranga widzę, że kolega w dzieciństwie był trzymany w piwnicy i teraz ma złe wspomnienia z płaczem. Takich psycholi jak ty powinno się utylizować.
Gouranga napisał/a:
Ale drze pizde jebany. Powinno być społecznie akceptowane kneblowanie takich małych sukinsynów.
I jest. Tylko pamiętaj, że twój tata to nie twój tata...
@draxiem2 Rozumiem, że mama tuliła do cycuszka i do dzisiaj robi kanapki z sałatą, ale gadanie o normalnie wychowanym człowieku, że jest psycholem, świadczy o Twoim rozpierdolu emocjonalnym. Od cycusiów mamusi chłopom się jebie we łbach, zachowują się jak cioty i histerycy. Niestety, jesteś jedną z takich właśnie ciot...
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów