📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Jebaniutki musiał zaliczyć asystę...
Tak się dać zajebac. Amatorka
Kurwa te filmiki się tyle ładują, że można w międzyczasie wziąć prysznic, postawić klocka i wypić dwa piwa.
Kozojebcom z filmiku tradycyjnie chuj w dupę.
Co lepsze: dupa czy żarcie?
I dupa jest dobra.
I dobre jest żarcie.
Ale przejebane jest stać na warcie.
wpr napisał/a:
Kurwa te filmiki się tyle ładują, że można w międzyczasie wziąć prysznic, postawić klocka i wypić dwa piwa.
zmień ciulu dostawcę internetu albo prędkość przesyłu.mi się zawsze wszystko ładuję w sekundę.ps.o odblokowaniu portów coś wiesz lamusie?
jbone napisał/a:
zmień ciulu dostawcę internetu albo prędkość przesyłu.mi się zawsze wszystko ładuję w sekundę.ps.o odblokowaniu portów coś wiesz lamusie?
Tak się składa że internet mam zajebisty, wszystkie filmy zapierdalają jak trzeba. A tutaj bywa, że nie. A ty na chuj się wpierdalasz z wyzwiskami lachociągu?
UP
We 2 jesteście barany. To wina po stronie serwerów sadola, a wy się ciśniecie we 2 dobry troll
We 2 jesteście barany. To wina po stronie serwerów sadola, a wy się ciśniecie we 2 dobry troll
jbone napisał/a:
zmień ciulu dostawcę internetu albo prędkość przesyłu.mi się zawsze wszystko ładuję w sekundę.
Chuj w dupę Ci się ładuje w sekundę.
Pozdrawiam, spokojnego weekendu życzę.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów