📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Nie dokarmiasz głośników, to masz.
ziomek kiedyś w starych TAGA, bake położył na wlocie i dojebał bassem... ciekaw jestem czy nowy nabywca już ją znalazł
"Plus z minusem" gdzieś masz pojebane i zasysa zamiast wypuszczać tak na chłopski rozum...
@up
Wez rozbieg ściana sama Cie znajdzie
W "głośniku" nie ma takiego czegoś jak plus i minus. Polaryzacja jest umowna, aby łączyc zestaw w zgodnej fazie. Tam płynie prąd zmienny.
Wez rozbieg ściana sama Cie znajdzie
W "głośniku" nie ma takiego czegoś jak plus i minus. Polaryzacja jest umowna, aby łączyc zestaw w zgodnej fazie. Tam płynie prąd zmienny.
Zawsze mnie śmieszą te ścisłe przygłupy, którzy uważają, że każdy ma kurwa obowiązek ogarniać jakieś gówna z fizyki tylko dlatego, że oni są z tego dobrzy.
Velture napisał/a:
Aha. Ok.
Czyli nie wolno mi zwyzywać kogoś od idiotów jak ma powiedzmy 20 lat i nie umie pisać albo jakiegoś kogoś kto pierdoli, że ziemia jest płaska itd.?
kurwa teraz bedzie porownywac znajomosc praw drgan i fal ze znajomoscia pisania. wy jestescie kurwa glupi, czy udajecie?
lekarz ktory zarabia 50 tys euro miesiecznie bo jest wykurwistym nanochirurgiem moze nie miec pojecia czym sa macierze czy calki a inzynier-wizjoner wykonujacy w pamieci obliczenia szybciej niz komputery 20 lat temu moze nie wiedziec czy z dupy leci mu gowno czy czekolada i tez mozesz mu co najwyzej opierdolic pale, bo jest 140x inteligentniejszy od ciebie. przez takich wlasnie baranow jak ty edukacja lezy i kwiczy, bo ludzi uczy zeby znali podstawy wszystkiego i pozniej brakuje ekspertow w kazdej dziedzinie.
"jak cos jest do wszystkiego, to jest do niczego"
zapamietajcie, pacholy
KrisCFC napisał/a:
Trzeba być idiotą, żeby wyzywać innych od idiotów tylko dlatego, że czegoś nie wiedzą, poluzuj pasek.
Można nie znać kolejności zapłonu na cylindrach w silniku wieśwagena 1,9 TDI. Ale jak działa głośnik to uczą się dzieci na pierwszych lekcjach fizyki.
muraaas napisał/a:
Można nie znać kolejności zapłonu na cylindrach w silniku wieśwagena 1,9 TDI. Ale jak działa głośnik to uczą się dzieci na pierwszych lekcjach fizyki.
Tu nie potrzeba lekcji fizyki. Wystarczy mieć głośnik w domu
@KrisCFC
@Velture
@hoszo
@cowboy
Piwerko dla was panowie, za trafne odpowiedzi na najbardziej zjebane komentarze pod tym tematem. Fakt, człowiek nie wie wszystkiego, ale to nie powód żeby go za to zrugać. Sam nagłówek nie był pisany, aby go dosłownie interpretować. Wyzywanie mnie od idiotów, bo dla mnie to wygląda nienaturalnie, świadczy o waszym niskim poziomie intelektualnym i braku dojrzałości.
Zgadzam się
@Velture
@hoszo
@cowboy
Piwerko dla was panowie, za trafne odpowiedzi na najbardziej zjebane komentarze pod tym tematem. Fakt, człowiek nie wie wszystkiego, ale to nie powód żeby go za to zrugać. Sam nagłówek nie był pisany, aby go dosłownie interpretować. Wyzywanie mnie od idiotów, bo dla mnie to wygląda nienaturalnie, świadczy o waszym niskim poziomie intelektualnym i braku dojrzałości.
Zgadzam się
Cytat:
Trzeba być idiotą, żeby wyzywać innych od idiotów tylko dlatego, że czegoś nie wiedzą, poluzuj pasek.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów