📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
jak się nie spodziewałeś przystaw samą kartkę do sub. to też ją wciągnie jak gimbus kreske na dyskotece
chcesz mieć większy bas to włóż głośnik do szafy i zamknij ją
podbicia basu kurewne
podbicia basu kurewne
Cytat:
Szczerze nie spodziewałem się tego.
Eskperci...?
A czego się spodziewałeś?
Nie wiem skąd ten wysyp debili na sadolu od dobrych 2 lat jest.
Jak siedzisz na klopie aby się wysrać to też zdziwiony jesteś, że gówno z dupy ci wylatuje?
Ja mam taki bass z MediaMarkt, że raz mi wzmacniacz zassało do woofera.
taki sąsiad to skarb.. Ja nie rozumiem myślenia takich ciuli, którzy rozkręcają głośniki na maxa mieszkając w bloku. Buraki zwykłe.
Serio potrzeba Ci do tego eksperta?
No dobrze... Fala dźwiękowa (fala mechaniczna) powstaje na wskutek drgań w powietrzu. Membrana głośnika tworzy w/w falę wychylając się w przód i tył. Przy ruchu do przodu w głośniku powstaje podciśnienie, w związku z tym przez rezonator (czy jak wolisz tubę basową) wsysane jest powietrze do środka. Wraz z tym powietrzem została również wessana puszka napoju który widzimy na filmie.
Trzeba być idiotą żeby nie rozumieć podstawowych praw fizyki.
No dobrze... Fala dźwiękowa (fala mechaniczna) powstaje na wskutek drgań w powietrzu. Membrana głośnika tworzy w/w falę wychylając się w przód i tył. Przy ruchu do przodu w głośniku powstaje podciśnienie, w związku z tym przez rezonator (czy jak wolisz tubę basową) wsysane jest powietrze do środka. Wraz z tym powietrzem została również wessana puszka napoju który widzimy na filmie.
eunstachy napisał/a:
Serio potrzeba Ci do tego eksperta?
Trzeba być idiotą, żeby wyzywać innych od idiotów tylko dlatego, że czegoś nie wiedzą, poluzuj pasek.
Dodało mu skrzydeł?
KrisCFC napisał/a:
Trzeba być idiotą, żeby wyzywać innych od idiotów tylko dlatego, że czegoś nie wiedzą, poluzuj pasek.
Aha. Ok.
Czyli nie wolno mi zwyzywać kogoś od idiotów jak ma powiedzmy 20 lat i nie umie pisać albo jakiegoś kogoś kto pierdoli, że ziemia jest płaska itd.?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów