📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
No i takie filmiki są godne sadola Piwko.
w 3:00 wyłączcie (nic się po tym nie wydarzy). Pozwoli wam to na oszczędzenie prawie 2 minut życia.
Co się stało temu zajączkowi ? :C
W ryj jej powinien jebnac za takie pomysly, zawinac bugsa w jakies szmaciwo i zawiezc do weterynarza.
Nie dość że iście sadystyczne przesłanie to jeszcze zajebista jakość audio i wideo.. dałbym nawet sześciopak (:
@Co się stało temu zajączkowi ? :C
pewnie sie rozgrzewał posuwając jakas pania królikową.
pewnie sie rozgrzewał posuwając jakas pania królikową.
Tak se myślę, że krzywdy królikowi albo innemu takiego zwierzakowi bym nie zrobił. Człowiekowi co innego, nawet na hardzie chętnie oglądam egzekucje, śmieszne zwłoki i innych radosnych topielców, ale np. wieszania psa bym nie mógł obejrzeć do końca.
Co bym nie napisał i tak będzie nie na Temat
@Magik
Bo zwierzę nie czyni zła dla zabawy, co innego idioci, którzy powinni nie powinni mieć prawa do życia
Bo zwierzę nie czyni zła dla zabawy, co innego idioci, którzy powinni nie powinni mieć prawa do życia
myślałem że na niego naszcza, od razu by się temu zajączkowi cieplej zrobiło
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów