We know that they know that we know they are lying.
And still they continue to lie.
miałam pobierany wymaz z gardła i nosa ale kurwa nie wkładali tego patyczka tak głęboko
chciali byc pewni w legalny sposob ze napewno bedzie pozytywny. u nas nawet nie musisz testu robic zeby ci dali +
Posrało ich? Ja mam bardzo wrażliwe wnętrze gardła. Gdy jakiś lekarz zamierza mi włożyć szpatułkę do ust, to zawsze uprzedzam, że może się pawiem skończyć. Przy czymś takim pobierający z pewnością miałby na fartuchu gustowny szlaczek.
a wkłada Ci też coś innego ?
Nie wylewaj waćpan wina!Posrało ich? Ja mam bardzo wrażliwe wnętrze gardła. Gdy jakiś lekarz zamierza mi włożyć szpatułkę do ust, to zawsze uprzedzam, że może się pawiem skończyć. Przy czymś takim pobierający z pewnością miałby na fartuchu gustowny szlaczek.
Zawsze możesz poprosić, żeby ci do dupy te szpatułki wepchnęli, chyba że też masz wrażliwą.
To ciekawe, że niektórzy robią z siebie błaznów nawet o to nie proszeni.
Posrało ich? Ja mam bardzo wrażliwe wnętrze gardła. Gdy jakiś lekarz zamierza mi włożyć szpatułkę do ust, to zawsze uprzedzam, że może się pawiem skończyć. Przy czymś takim pobierający z pewnością miałby na fartuchu gustowny szlaczek.
Musisz mieć w takim razie nieźle rozjebane zęby, a dentyści cię nienawidzą.
Musisz mieć w takim razie nieźle rozjebane zęby, a dentyści cię nienawidzą.
Pudło. W perfekcyjnym stanie. Mam koleżankę stomatologa, która mnie ściąga na kontrole i naprawy ewentualnych ubytków. Średnio co kwartał, czy mi sie to podoba czy nie. Fotel i nie ma dyskusji.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów