18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (1) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 10:19
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-11-10, 18:32
saves 2020-11-11, 18:34 3
Posrało ich? Ja mam bardzo wrażliwe wnętrze gardła. Gdy jakiś lekarz zamierza mi włożyć szpatułkę do ust, to zawsze uprzedzam, że może się pawiem skończyć. Przy czymś takim pobierający z pewnością miałby na fartuchu gustowny szlaczek.
Zgłoś
sensualna 2020-11-11, 18:44
miałam pobierany wymaz z gardła i nosa ale kurwa nie wkładali tego patyczka tak głęboko
Zgłoś
kubol 2020-11-11, 19:24
Ciekawe czy zdal test?
Zgłoś
McQurwa 2020-11-11, 20:12 27
to dobrze, że nie pobrali wymazu z dupy

We know they are lying.
They know they are lying.
They know that we know they are lying.
We know that they know that we know they are lying.
And still they continue to lie.

Zgłoś
swampman 2020-11-11, 20:13 10
sensualna napisał/a:

miałam pobierany wymaz z gardła i nosa ale kurwa nie wkładali tego patyczka tak głęboko

chciali byc pewni w legalny sposob ze napewno bedzie pozytywny. u nas nawet nie musisz testu robic zeby ci dali +
Zgłoś
trebles121 2020-11-11, 20:16 9
saves napisał/a:

Posrało ich? Ja mam bardzo wrażliwe wnętrze gardła. Gdy jakiś lekarz zamierza mi włożyć szpatułkę do ust, to zawsze uprzedzam, że może się pawiem skończyć. Przy czymś takim pobierający z pewnością miałby na fartuchu gustowny szlaczek.

a wkłada Ci też coś innego ?
Zgłoś
Silverface 2020-11-11, 20:38 29
Jeszcze ze dwa patyczki testowe i gości by tam bez kowida padł. XD

Nie wylewaj waćpan wina!
Zgłoś
Juzwa 2020-11-11, 20:51 7
saves napisał/a:

Zawsze możesz poprosić, żeby ci do dupy te szpatułki wepchnęli, chyba że też masz wrażliwą.

Rób tak, żeby TOBIE było dobrze, bo innym nigdy nie dogodzisz.
Zgłoś
habiTEK 2020-11-11, 21:16 2
no, no. kolega > trebles121 <
to zablysnął ze swoim komentarzem: "a wkłada Ci też coś innego ? "
Pewnie siedzi teraz i się paja swoim błyskotliwą ripostą,
akurat na jego poziomie.

To ciekawe, że niektórzy robią z siebie błaznów nawet o to nie proszeni.
Zgłoś
s................l 2020-11-11, 21:28 1
saves napisał/a:

Musisz mieć w takim razie nieźle rozjebane zęby, a dentyści cię nienawidzą.
Zgłoś
głest 2020-11-11, 21:28
Jutro mam test mobilnie... kurwa... po chuj to oglądałem...
Zgłoś
ph5i5 2020-11-11, 21:41 6
kubol napisał/a:

Ciekawe czy zdal test?

Na bycie pizdą na 5tkę z plusem.
Zgłoś
saves 2020-11-11, 21:45
satariel napisał/a:

Musisz mieć w takim razie nieźle rozjebane zęby, a dentyści cię nienawidzą.

Pudło. W perfekcyjnym stanie. Mam koleżankę stomatologa, która mnie ściąga na kontrole i naprawy ewentualnych ubytków. Średnio co kwartał, czy mi sie to podoba czy nie. Fotel i nie ma dyskusji.
Zgłoś
RYHOO 2020-11-11, 22:15 1
Za dużo kresek i kutasów w ryju

Jebać kurwy
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów