18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (6) Soft (4) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 13:51
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
Test piw z Biedronki
Ronoaro • 2014-04-30, 8:34
Test piw z Biedronki przeprowadzony przez profesjonalnego sędziego piwnego- Tomasza Kopyrę.

Gallia est omnis divisa in partes tres
Quarum unam incolunt Leftist aliam Vicani
Tertiam qui ipsorum lingua Muslimae nostra Ciapaki appellantur
Ave Gregorius Braun morituri te salutant!
Zgłoś
R................t 2014-04-30, 9:05 1
Spojler

VIP najlepszy
Zgłoś
Chleb razowy 2014-04-30, 9:24
@up Ja to wiedziałem od dawna
Zgłoś
klubber 2014-04-30, 9:35 2
widze jeden minus jego testów, po sprawdzaniu zapachu każdego piwa powinien zneutralizować węch np wąchając kawę ogólnie facet robi fajne testy
Zgłoś
Ronoaro 2014-04-30, 10:00
Z jakiej kurwa racji film został przeniesiony do działu "Dokumentalne"? Halo admini, moderatorzy co jest grane?

Gallia est omnis divisa in partes tres
Quarum unam incolunt Leftist aliam Vicani
Tertiam qui ipsorum lingua Muslimae nostra Ciapaki appellantur
Ave Gregorius Braun morituri te salutant!
Zgłoś
skrytojebca 2014-04-30, 10:09
30 min czekać no nie dobrze ze spoiler był
Zgłoś
Buhaj123 2014-04-30, 11:49 2
Wszystkie wyżej podane płyny to nie piwa tylko siki, pozdrawiam
Zgłoś
deniZ 2014-04-30, 12:50 3
Przeciez te gowna nawet nie staly kolo piwa...
Zgłoś
R................y 2014-04-30, 14:58
Z biedronkowych jedyne co jestem w stanie wypić to Leżajsk
Zgłoś
Maddogg 2014-04-30, 15:41
Gdzie te piwa?
Zgłoś
szarawar 2014-04-30, 15:42 3
Ogólnie żadnego z nich dla przyjemności się nie napije, VIP może być na dobicie się na jakiejś imprezie, czekam na test z lidla i Argus Maestic który jest naprawde fajnym czeskim lagerem, szczególnie jak na swoją cenę.
Zgłoś
Fingolfin 2014-04-30, 15:51 1
Biedronkowy Fasberg z butelki jest najlepszy jeżeli chodzi o swoją cenę (2 zł). W sumie przebija wszystkie koncerniaki.
Zgłoś
niepowtarzalny 2014-04-30, 19:19
@Fingolfin
Rozlewa ten sam browar co Lomze Export, pewnie to to samo tylko biedronka sprzedaje pod swoja brandowa marka.
Zgłoś
lajtek12 2014-04-30, 22:10 1
i tak te piwa lepsze od Tyskie ;D
Zgłoś
RockyWood 2014-05-01, 3:15
Słynny kucharz z YT dostał pozew za krytykowanie publiczne jakiegoś produktu - nie pamiętam co to było.

Ten pan robi dokładnie TO SAMO - ciekawe czy jemu też sprawę ktoś wytoczy

A swoją drogą - próbowałem (jak chyba każdy) sarmackie. Przyznam się, że wypiłem to w 3 (trzech) turach w ciągu dnia. Po prostu nie wchodziło a wręcz po 3-4 łykach cofało...

VIP natomiast to moje ulubione biedronkowe. Cena idealna jak za ten trunek.

Rock.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów