📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 19:40
🔥
Przyjaciele
- teraz popularne
To trza być debilem żeby nie przymocować
Jedno jest pewne. Kretyn z filmiku nie tworzył oprogramowania sterującego silnikiem...
Cieplej na sercu mi się robi widząc po komentarzach, że Polacy po szkodzie tacy mądrzy
Na 100% ustawione. Nikt (poza małpami) nie jest takim debilem
Baronessa napisał/a:
Jedno jest pewne. Kretyn z filmiku nie tworzył oprogramowania sterującego silnikiem...
A czemu?
Bo zgubił komputer pokładowy.
inżynier a przygłup
Zawsze śmieszyli mnie garażowi inżynierowie, którzy za pomocą laptoka robią to, czego zespół konstrukcyjny Mercedesa nie potrafi
Kupi nowy. stać go.
ojojoj to shame
smc napisał/a:
Zawsze śmieszyli mnie garażowi inżynierowie, którzy za pomocą laptoka robią to, czego zespół konstrukcyjny Mercedesa nie potrafi
Pomijajac fakt, ze zespolk konstrukcyjny zajmuje sie konstrukcja, a nie oprogramowaniem, to producenci tacy jak Audi, BMW i Mercedes wgrywaja rozne wersje oprogramowania nie zmieniajac konstrukcji i kasuja za to dodatkowe pieniadze.
Zenskie hormony chyba zaczynaja dzialac, ale raczej z tym intelektem nie bedziesz mogl sobie nigdy pozwolic na uciecie pitola.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów