Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Może i ma talent ale na pewno nie ma mózgu. Jak wydupiasz się na dach - gasisz silnik, żeby nie pracował na sucho bez smarowania.
masz na tą teorię jakieś argumenty czy poprostu usłyszałeś to od tego samego mechnika który twierdzi że jak się zerwie pasek rozrządu to silnik ulegnie zniszczeniu...
a co do kolesia to jest fajny, pierdole nie jade
koles byl na wszystko przygotowany
widac po tapczanie juz kilka razy musial probowac
masz na tą teorię jakieś argumenty czy poprostu usłyszałeś to od tego samego mechnika który twierdzi że jak się zerwie pasek rozrządu to silnik ulegnie zniszczeniu...
rozjebałeś mnie doszczętnie tym paskiem i wyśmianiem posta snik0
od tego samego, bo podobnie jak przy pasku rozrządu zależy od silnika. Jak przy rozrządzie spotykamy silniki kolizyjne i bezkolizyjne tak przy miskach olejowych są suche i mokre.
do dalszej lektury polecam wypierdalać na google
A od jakiego mechanika TY usłyszałeś, że silnik może pracować z miską olejową na górze, a zerwanie paska rozrządu niczym (poza spierdoleniem zaworków w najbardziej optymistycznej wersji) nie grozi? Czy Ty jesteś popierdolony?
tak jak ktoś wcześniej pisał, silnik do góry dupą, pracuje bez oleju (z wyjątkiem jakiegoś supercar'u, którego nazwy nie pamiętam, ale wytwórcy chwalili się, że jest jako 1 przystosowany do jazdy do góry dupą), a zerwanie paska nie koniecznie musi zniszczyć silnik, Np w FS'ie z mazdy po zerwaniu (pod warunkiem że nie było jeszcze planowania głowicy) wystarczy ustawić wałki wg znaczników wraz z korbą i można latać dalej
Opowiem Ci historię z mojego życia.
Jak byłem mały to przewróciłem kosiarkę do góry kołami, bo chciałem zobaczyć jak się nóż kręci.
Jakimś cudem nie upierdzieliło mi żadnej kończyny, ale kosiarka poszła w pizdu. Zgadniesz co potem ojciec zrobił mi z dupy?
PS. Tak wiem, że to nie był silnik z kosiarki, jednak zasada jest ta sama.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów