📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
W testerzy od koronawirusa za chwilę będą mieli takie same uprawnienia jak policja. Jak taki każe ci wsadzić sobie w dupę przyłbicę, to będziesz musiał się podporządkować i chuj.
Kto tak kurwa wymaz pobiera.
Pojebanie kolejności to pierwszy błąd, drugie to to, że za płytko. Ja myślałam, że mi podstawę czaszki przebiją jak pobierali wymaz z nosa.
Pojebanie kolejności to pierwszy błąd, drugie to to, że za płytko. Ja myślałam, że mi podstawę czaszki przebiją jak pobierali wymaz z nosa.
Pogratulować osobie pobierającej wymaz. Przecież ten patyczek oni normalnie wsadzają z 10cm w głąb nosa, a drugi jest z gardła.
mi to się kojarzy klasycznie
Hugo Dionizy Steinhaus
co za różnica czy z nosa do mordy czy z mordy do nosa ? ^^
oozyxak0o napisał/a:
co to za nuta
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów