📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Znowu się nabieracie na straszny efekt zlepku wyciętych wypowiedzi?
Jak to stary filmik z 2013 ! Wyjebać !
A ty byś pracował za 1200 lub 2500zł? Bo ja nie zamierzam. Dla mnie to strata czasu nie ważne co bym robił. Może dlatego ,że jestem rozpieszczony bo w anglii za lekką pracę na sortowni, gdzie 60% czasu nic nie robiłem miałem 6-7tyś (zł) z czego 2,5 szło mi na życie i 3,5-4,5tyś miałem w kieszeni co miesiąc. Zrobiłem sobie prawko, licencje, kurs angielskiego, zapisałem na studia i za 3lata wskoczę na większy próg zarobkowy, bo tutaj w przeciwieństwie do PL licencjat/magister jest szanowany. Po co mam wracać do Polski? Aby zarabiać 2,5tyś z ucałowaniem rączki, bo więcej nie dostanę?
Wybory wygra Komor, młodzież spierdoli do Anglii, Niemiec, Holandii, Australii, USA.. gdziekolwiek byleby nie zakładać firmy w Polsce.
Wybory wygra Komor, młodzież spierdoli do Anglii, Niemiec, Holandii, Australii, USA.. gdziekolwiek byleby nie zakładać firmy w Polsce.
A jak mówię znajomym, że następne pokolenia schodzą na psy i słyszę, że kiedyś było tak samo to mi się jelita na lewą stronę wywracają. Głąby i debile... 40% tego ułomnego społeczeństwa pójdzie do liceum gdzie się gówno nauczy, 40% do zawodówek, gdzie wyrosną na jeszcze większych debili i 20%, która pójdzie do technikum może coś z niego wyniesie.... ehhhh współczuję kurwa sam sobie co za debile będą mnie w pracy otaczać....
piwko za Pana Mietka, ach te jebane gimby ;/
Gdyby mi zadano jakiekolwiek pytanie z historii, logiki, literatury, czy polityki, zaraz po egzaminie z Analizy matematycznej i algebry liniowej ( miałem go 2 lata temu, a jak na razie, wyszedłem najbardziej wykończony jak pamięcią sięgam, reszta egzaminów przez ostatnie lata, to czysta pamieciówka, lub trzeba myśleć przez max 10-15 min ).
To bym tez pewnie coś podobnego palnął.
Choć jak Ja pisałem egzamin gimnazjalny, czy maturę, to nawet zmęczony nie bylem, a wręcz czułem się obrażony ich formą i poziomem ( choć teraz jest jeszcze gorzej ).
To bym tez pewnie coś podobnego palnął.
Choć jak Ja pisałem egzamin gimnazjalny, czy maturę, to nawet zmęczony nie bylem, a wręcz czułem się obrażony ich formą i poziomem ( choć teraz jest jeszcze gorzej ).
Obejrzałem do połowy i starczy mi
Tępe gimbusy, ale szczerze nie dziwie im sie ze za 1200 nie pojda do pracy, sam sie cale zycie tułam pracujac u takich krętaczy dusigroszy, 1200 a w zime mieszkanie 800 zł czynsz, zyc nie umierać, a wiadomo gimbus ma swoje potrzeby dodatkowe. Kolejne pokolenie frustratów w dodatku durnych, którzy myslą ze za 2000 zł sie nie napracują.
@Ian7 i wszystkie tępe chuje, które mu dały piwo: to nie podejście nauczycieli się zmieniło, kurwa wasza mać, tylko przepisy prawne. Mój starszy brat miał takiego matematyka, który jak się wkurwił, to rzucał w ucznia wkurwiającego kluczami, do których była przyczepiona taka drewniana grucha, jak ktoś dostał w łeb to go łeb bolał przez tydzień. I wtedy nikt się o to nie czepiał - ani rodzice, ani uczniowie, nikt nie leciał na prokuraturę z tym - po prostu dyscyplina. A teraz wystarczy, że nauczyciel podniesie głos, bo hałastra nie reaguje na prośby i od razu wielkie halo. Wszystkie gimby i licbazjusze teraz latają i krzyczą "Mam prawo, mam prawo!", ale zapominają o czymś równie ważnym: o swoich obowiązkach. A osoby, a raczej robaki, Twojego pokroju słuchają tylko tej rządowej propagandy anty-nauczycielskiej, byleby tylko belfrów zaszczuć jeszcze bardziej. Gratulacje, POmogliście im! Tylko pamiętajcie, że po nauczycielach przyjdzie czas na inne grupy. Niech Polacy jeszcze bardziej się dzielą. Peace!
Ja pierdole.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów