Jakie są moje poglądy polityczne? Pierdolę wszystko co ma i miało związek z AWS, SLD, PSL, UPR oraz partią kobiet.tak było, tylko nie do wszystkich dotarły te dwa zdania, stąd dalej są tacy co zamiast wziąć się w garść i rozwiązać swój problem wolą mamrotać pod nosem na klęczkach licząc, że samo zniknie...
Rozumiem, że kiedyś ludzie tłumaczyli sobie bogiem otaczający ich świat, ale te czasy już dawno minęły.
W obu przypadkach źródłem zachowań jest religia. Fakt, że katolicy są o wiele mniej szkodliwi od islamistów, ale tolerowanie mniejszej głupoty tylko dlatego, że istnieje większa to złe podejście. Rozumiem, że kiedyś ludzie tłumaczyli sobie bogiem otaczający ich świat, ale te czasy już dawno minęły. Jeszcze gdyby chodziło tylko o starsze pokolenie to tam chuj, ale po prostu smutno się patrzy na dzieci, którym od urodzenia wpaja się jakieś chrześcijańskie fanaberie.
Jaka mniejsza głupota śmieciu?