18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 18:08
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
Testy na ojcostwo :D
~Velture • 2017-08-18, 14:09
Tez mi się tak wydawało

Jakie są moje poglądy polityczne? Pierdolę wszystko co ma i miało związek z AWS, SLD, PSL, UPR oraz partią kobiet.

Powodzenia w dawaniu mi łatki.
Zgłoś
k................s 2017-08-18, 15:04 8
I od tej pory mamy Nowy Testament
Zgłoś
nowynick 2017-08-18, 15:27 6
tak było, tylko nie do wszystkich dotarły te dwa zdania, stąd dalej są tacy co zamiast wziąć się w garść i rozwiązać swój problem wolą mamrotać pod nosem na klęczkach licząc, że samo zniknie...
Zgłoś
Jesse.Pinkman 2017-08-18, 16:51 10
nowynick napisał/a:

tak było, tylko nie do wszystkich dotarły te dwa zdania, stąd dalej są tacy co zamiast wziąć się w garść i rozwiązać swój problem wolą mamrotać pod nosem na klęczkach licząc, że samo zniknie...

Zdecydowanie bardziej wolę tych, którzy sobie klękają i mamroczą pod nosem, nie robiąc nikomu przy tym krzywdy niż tych pojebańców, którzy wpierdalają się samochodami w tłumy ludzi.
Zgłoś
TJMonster 2017-08-18, 18:15 10
@up
W obu przypadkach źródłem zachowań jest religia. Fakt, że katolicy są o wiele mniej szkodliwi od islamistów, ale tolerowanie mniejszej głupoty tylko dlatego, że istnieje większa to złe podejście. Rozumiem, że kiedyś ludzie tłumaczyli sobie bogiem otaczający ich świat, ale te czasy już dawno minęły. Jeszcze gdyby chodziło tylko o starsze pokolenie to tam chuj, ale po prostu smutno się patrzy na dzieci, którym od urodzenia wpaja się jakieś chrześcijańskie fanaberie.
Zgłoś
~Velture 2017-08-18, 19:40 8
Cytat:

Rozumiem, że kiedyś ludzie tłumaczyli sobie bogiem otaczający ich świat, ale te czasy już dawno minęły.

Czysto technicznie to nie minęły bo dalej ludzie tłumaczą sobie wschód słońca bogiem a lądowanie na księżycu było fikcją i ziemia jest płaska.

Jakie są moje poglądy polityczne? Pierdolę wszystko co ma i miało związek z AWS, SLD, PSL, UPR oraz partią kobiet.

Zgłoś
goniesuki.nastojaka 2017-08-19, 0:33
Piwko leci

w wolnych chwilach szturcham ludzi patykiem
Zgłoś
TytanowyRosomak 2017-08-19, 8:03 1
TJMonster napisał/a:

@up
W obu przypadkach źródłem zachowań jest religia. Fakt, że katolicy są o wiele mniej szkodliwi od islamistów, ale tolerowanie mniejszej głupoty tylko dlatego, że istnieje większa to złe podejście. Rozumiem, że kiedyś ludzie tłumaczyli sobie bogiem otaczający ich świat, ale te czasy już dawno minęły. Jeszcze gdyby chodziło tylko o starsze pokolenie to tam chuj, ale po prostu smutno się patrzy na dzieci, którym od urodzenia wpaja się jakieś chrześcijańskie fanaberie.

Jaka mniejsza głupota śmieciu?
Zgłoś
zbigniewwodecki 2017-08-19, 8:14 14
TytanowyRosomak napisał/a:

Jaka mniejsza głupota śmieciu?

A czym się różni islamista od katolika? Na bliskim wschodzie rodzą się głupsi ludzie? Całe narody w jakiś sposób rodzą się głupie że wierzą w innego boga niż ty? Jedyna różnica to to, w jaki sposób nauczyli ich postrzegać boga a w jaki nas. Nienawiść jest ta sama (co widać po poście powyżej) tylko ci wmówiono że za zabicie idziesz do piekła a mu że do raju.
Zgłoś
tycho 2017-08-19, 8:47
W twoich testach na ojcostwo wyszło że jesteś cudownym dzieckiem dwóch pedałów.
Zgłoś
Shotterr 2017-08-19, 8:57 4
@TytanowyRosomak. A że chrześcijanie to swoich czasów nie mieli? Palenie "czarownic", wyprawy krzyżowe itp? Każda religia ogłupia. Jest to najpotężniejsze narzędzie trzymania mas za ryj.
Zgłoś
gorbaczow7 2017-08-19, 9:14 14
Zgłoś
~Velture 2017-08-19, 9:30 3
gorbaczow7 napisał/a:

Obrazek

Uwielbiam takie narzekania od ludzi z ZEROWYM wkładem.

Zgłoś
gorbaczow7 2017-08-19, 9:36 7
Velture napisał/a:

Uwielbiam takie narzekania od ludzi z ZEROWYM wkładem.

Zgłoś
mojo90 2017-08-19, 9:49 4
Dlaczego te jebane zwierzęta pod tytułem ludzie uważają się za kogoś wyjątkowego? Jedziemy na tym samym wózku co wszystkie ssaki. Jemy, pijemy, ruchamy, sramy, oddychamy. Mało między nami różnic, mamy tylko nieco bardziej wyrafinowane sposoby zaspokajania swoich potrzeb ze względu na większy intelekt.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów