NASA ogłosiła sukces – udało jej się przesłać zdjęcia z krańca Układu Słonecznego. Też mi wyczyn – a co to za sztuka przesłać zdjęcia z Sosnowca?
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Akurat do Sosnowca nie dotarła jeszcze żadna technologia.
@freaky Dotarła- autobus z Jaworzna.
Nie dotarła tylko przejechała przez sosnowiec.....
....jak tramwaj przez getto żydowskie w czasach okupacji
A wlasnie ze nie lada wyczyn, wjechać do sosnowca łatwo, zrobic zdjęcie i uciec ciężej.. Nie ma zasięgu a wszystkie urządzenia elektryczne wysiadają w pizdu. Wszędzie rośnie barszcz sosnowskiego, istna dżungla !
czasami się zastanawiam, skąd u was pomysły na takie zjebane żarty, ani to inteligentne, ani zabawne. Wpiszesz łódź, radom, sosnowiec i już żart zajebisty? uwaga, uprzedzam wszelkie zjeby na mnie, nie jestem z sosnowca
kuslaw napisał/a:
czasami się zastanawiam, skąd u was pomysły na takie zjebane żarty, ani to inteligentne, ani zabawne. Wpiszesz łódź, radom, sosnowiec i już żart zajebisty? uwaga, uprzedzam wszelkie zjeby na mnie, nie jestem z sosnowca
Aleś Ty zjeb
FosterThePeople napisał/a:
NASA ogłosiła sukces – udało jej się przesłać zdjęcia z krańca Układu Słonecznego. Też mi wyczyn – a co to za sztuka przesłać zdjęcia z Sosnowca?
Poczta konna trochę jedzie z Sosnowca do Stanów...
Polecam udać się do pobliskiego Bytomia lub na Lipiny, ale nie przejazdem autem, tylko przejść się na spacerek. Zobaczycie wtedy, co to survival
Uprzedzam od razu, że nie jestem z Sosnowca
Polecam udać się do pobliskiego Bytomia lub na Lipiny, ale nie przejazdem autem, tylko przejść się na spacerek. Zobaczycie wtedy, co to survival
Uprzedzam od razu, że nie jestem z Sosnowca
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów