kasztan_85
Wiesz, nie lubię jak ktoś uważa się za jakiegoś SZpecjaliste i obraża wszystkich na lewo i prawo. Osobiście bardzo jestem świadom tego jak wszystkim manipulują media bo tak było od zawsze i będzie na zawsze. To one kształtują światopoglądy ludzi niezdolnych do samodzielnego myślenia (czyt. 60% społeczeństwa). Telewizji nie oglądam od momentu jak Po znów wygrało wybory bo oczywiście na próżno było mówić ciemnocie że będzie gorzej ale i tak lepiej było wybrac jego niż kaczora albo nie było na kogo głosować. A przecież można oddać głos nieważny, masz takie prawo. Nie słucham także radia, w aucie słucham tylko swojej muzyki. Wolę spędzić popołudnie przy książce niż przy TV. I wiesz co Ci powiem? Mam w dupie wszystko to, co dzieje się dookoła. Bo jak słysze że idzie kryzys i szef zaczyna pierdolić o zwolnieniach to pukam się w głowe. Kryzys to masz w bankach. Każda wymówka w gruncie rzeczy jest dobra żeby opierdolić pracowników z kasy, premii czy obcięcia wynagrodzenia. Do kościoła nie chadzam tak samo jak moja matula bo przestałem w niego wierzyć jako "połączenie" z Bogiem. Koleś który powinien żyć na skraju ubóstwa zapierdala lepszym samochodem niż niejeden z nas który uczciwie zapierdala całe życie i nie musi się martwić o nic, bo przecież ewentualną wpadke kuria ukryje i dzieciaka się gdzieś wciśnie do bidula.
Wkurwiają mnie natomiast tacy ludzie jak Ty, którzy nagle odkryli że TV to gówno i w ogóle źle się dzieje na świecie. TVN jest bardziej Pro-po-wski niż jakakolwiek inna stacja. A niestety musisz przywyknąć, że w Polszy ludzie wierzą w to co pierdoli się w TV, gdzie ludzie mają problemy z nałożeniem akcentu na odpowiednią sylabe i wszystko w ich ustach brzmi jak połamany kaleka niż język, za który kiedyś ginęli nasi rodacy. Wszędzie teraz mamy specjalistów od wszystkiego, nawet w jebanym supermarkecie i reklamach które tam słyszę o jakichś tabletkach które magicznie spowodują że schudniesz. No przecież trzeba być chyba ograniczonym w pełnym tego słowa znaczeniu żeby uwierzyć że żrąc jakieś chemiczne gówno będziesz piękny i chudziutki jakbyś zdrowo się odżywiał i ćwiczył. Przeraża mnie takie społeczeństwo gdzie ludzie którzy mają coś do powiedzenia z góry mają przejebane, bo być może trafią w sedno jakieś sprawy i zacznie się syf.