📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 8:10
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:41
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
fajne i pomyslowe, ale ciekawe ile razy zajebal glowa i jajami zanim mu caly filmik wyszedl xd
3:28 mnie zgasiło )
saymonek napisał/a:
3:28 mnie zgasiło )
Mnie tak samo. To co typ robi jest dla mnie wręcz niemożliwe, ale piwa nie dam, bo zęby się nie posypały
coval, a tu właśnie chodzi o to, że koleś zmontował filmik nie tak jak każdy, czyli ukazując same sukcesy, ale pokazał na nim wszystko, nawet swoje faile. Koleś wymiata, pozytywnie wykręcony (no chyba, że na hardzie sobie gwoździe w chuja wciska ).
Już wiem skąd te wszystkie dziwne triki się biorą później w THPSach
Jak oglądam te hamerykańskie filmiki to kurwica mnie bierze. W Polsce brakuje miejsc publicznych które są przyjazne skejtom.
A co do kolesia to widać że poświęca desce całego siebie i za to gościa cenię ;]
A co do kolesia to widać że poświęca desce całego siebie i za to gościa cenię ;]
Zna może ktoś tyt. piosenki, która zaczyna się od ~1.20 ?
Pozdrawiam.
Pozdrawiam.
thcm - zgoogluj to sobie. Chociaż odrobinę wysiłku!
tiger_kj
To samo pomyślałem, chociaż bardziej mi to do undergrounda pasuje xD... Backflip miażdżący, ale manual też całkiem niezły mu wyszedł.
To samo pomyślałem, chociaż bardziej mi to do undergrounda pasuje xD... Backflip miażdżący, ale manual też całkiem niezły mu wyszedł.
Aż dziwnie się ogląda... Człowiek się przyzwyczaił do wybitych zębów, połamanych rąk etc...
no w końcu jakiś następca mullena kurwa bo ten skośnooki popierdol już mnie wkurwiać zaczynał haa
stawiam dziwki i koks kurwa!
stawiam dziwki i koks kurwa!
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów