18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (3) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Przed chwilą
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-11-02, 21:59
M................s 2014-10-09, 22:00
Sadolowe gimby macie bajeczke na dobranoc i spać
Zgłoś
jedrzej152 2014-10-09, 22:18 30
@up - Sam tym komentarzem prezentujesz jebany poziom "gimbów".

Sialallalala
Zgłoś
orzech1991 2014-10-09, 22:20 2
jak dla mnie piwko w ciemno )

Jestem wstydliwy i się tego nie wstydzę
Zgłoś
Z................2 2014-10-10, 0:50
Warner Bros. Wiecie że należy do żydów
Zgłoś
MrTijomono 2014-10-10, 0:53 1
Co nie znaczy, że w roku 1942 również do nich należało...
Zgłoś
Zbyszek998 2014-10-10, 1:03 12
MrTijomono napisał/a:

Co nie znaczy, że w roku 1942 również do nich należało...

Bracia Warner to żydki jełopie...
Zgłoś
hulk_hogan 2014-10-10, 1:24 6
Przewspaniała ameryka nienawidząca wojny przemocy, postanowiła uratować świat i skopać tyłki państwom osi.
Zgłoś
P................i 2014-10-10, 2:08 7
trzyma poziom czego?
poziom amerykańskiej propagandy antyhitlerowskiej z II wojny światowej, żeby amerykanie jasno wiedzieli że "hitler is baaaaad" mimo że w ogóle nie wiedzieli jakie są światopoglądy 3 rzeszy?
sam z wieloma poglądami rzeszy się nie zgadzam, ale hitler był tworem który jasno przeciwstawił się dymaniu narodu niemieckiego po I światowej, przez warstwy żydów, masonów i wielu innych ścierw na które dziś mówi się "lewactwo"
Zgłoś
Splifcior 2014-10-10, 2:47 1
Propaganda jak cholera ale bajeczka dobra jak się adolf wykluł to się prawie poplułem ze śmiechu
Zgłoś
Echis 2014-10-10, 2:53 3
@PanStachZeStalowejWoli hitler sam był jebanym lewakiem, a twoim żydom i masonom, których tak nienawidził, zawdzięczał praktycznie wszystko, bo hajs na rozwój tego socjalistyczno-narodowego państwa się kurwa z podatków nie brał, tylko z banków i korporacji, które udzielały pożyczek tym baranom.

"Jak powstają twoje posty?" - gdy mnie ktoś tak spyta
Zakurwię z laczka i poprawię z kopyta.
Zgłoś
Filogyna 2014-10-10, 2:53 2
PanStachZeStalowejWoli napisał/a:

trzyma poziom czego?
poziom amerykańskiej propagandy antyhitlerowskiej z II wojny światowej, żeby amerykanie jasno wiedzieli że "hitler is baaaaad" mimo że w ogóle nie wiedzieli jakie są światopoglądy 3 rzeszy?
sam z wieloma poglądami rzeszy się nie zgadzam, ale hitler był tworem który jasno przeciwstawił się dymaniu narodu niemieckiego po I światowej, przez warstwy żydów, masonów i wielu innych ścierw na które dziś mówi się "lewactwo"

Ale upośledzonych intelektualnie również Hitler miał w planach całkowicie wyeliminować, na twoje nieszczęście.

Swoją drogą, ile było warstw tych żydów? I na czym? Albo może inaczej: co robiłeś, gdy pani od polskiego kazała pisać wypracowania? Zajmowałeś się analizą polityczno-socjologiczną państwa III rzeszy? Leczyłeś się z raka, który zostawił piętno na twojej głowie po dzień dzisiejszy?
Zgłoś
P................i 2014-10-10, 3:05
Filogyna
jak zaznaczyłem, nie zgadzam się z rzeszą w 100% i nie wnikam skąd mieli pieniądze itp.
bardziej mi chodziło o to że autor napisał że "trzyma poziom" a dla mnie jakakolwiek propaganda nie trzyma żadnego poziomu
a teraz zawrzyj piczę albo zjedz snickersa
Zgłoś
McTrawka 2014-10-10, 12:25 1
Kiedyś kreskówki uczyły, nawet nienawiści do innych krajów czy coś a teraz?
Zgłoś
Rasael 2014-10-10, 13:10
Propaganda - narzędzie do manipulowania podatną ciemnotą. Gardzę nią niezależnie od źródła.

"W miarę posuwania się po osi czasu szansa na przeżycia spada w końcu do zera dla każdego."
"Stwierdzenie że zabijasz to co kochasz obowiązuje w obie strony."
"Oto twoje życie mijające z każdą minutą."
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów