18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (3) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 21:55
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 6 minut temu
The Far Cry Experience
Michtusek • 2013-01-02, 19:45
The Far Cry Experience to wyprodukowany przez Ubisoft internetowy mini-serial skupiający się wokół postaci Christophera Mintz-Plasse i Vaasa (granego przez Michaela Mando, który notabene podkładał głos pod tą postać w grze), który zaskarbił sobie wielu fanów. Nie przedłużam.

Reszta tradycyjnie w komentarzach.
Zgłoś

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
A................s 2013-01-02, 19:52 11
Mando genialnie zagrał.
Zgłoś
Michtusek 2013-01-02, 19:52 11

Zgłoś
Jo 2013-01-02, 22:54 13
Gierka była zajebista, szkoda, że taka krótka.
Zgłoś
Aro1 2013-01-02, 23:09 1
nie żebym przeszkadzał czy hejtował,f serial jest super ale to już tutaj było
Zgłoś
N................s 2013-01-03, 2:42
ubisoft smierdzi kupa. tak samo jak machinima
Zgłoś
J0HNY 2013-01-03, 3:47 1
przeszedlem w nie caly tydzien pracujac 8 godzin dziennie. wciaga cholernie. grafika niesamowita szczegolnie jak ktos lubi tropikalne wyspy i takie bajerki polecam

swoja droga to Chris gada jak McLovin z superbad

dobra kurwa cofam komentarz ostatni nie wiem co mi sie wjebalo w banie ze go nie poznalem odrazu
Zgłoś
C................3 2013-01-03, 10:31
this is a real life?
Zgłoś
W................s 2013-01-03, 11:37
na YT w jakości HD jak coś
Zgłoś
Arthamel 2013-01-03, 12:16 1
2:38 w drugim filmiku, ten krzyk nigdy nie przestanie mnie bawić.
Zgłoś
Michtusek 2013-01-03, 13:32
Aro1 napisał/a:

nie żebym przeszkadzał czy hejtował,f serial jest super ale to już tutaj było

Nie było, był tylko filmik z torturami. Jeżeli było, to ktoś musiał być diablo ułomny, żeby nie otagować tego "far cry 3" lub "the far cry experience".
Zgłoś
Fisz_ 2013-01-03, 14:32 1
Uwielbiam tego gościa, uwielbiam tą serię, uwielbiam tą grę...!

Lata temu się wyciąłem dosłownie identycznie (bez szramy na pół mordy, ale to pewnie kwestia czasu z moim talentem do ściągania na siebie ostrych przedmiotów). Prawie całe technikum się tak nosiłem, zacząłem studia to ogoliłem łepetynę. Tuż przed tym zabiegiem kumpel podsyła mi trailer jakiejś gierki, lejąc się, że ktoś cyknął mi zdjęcie i zrobił o tym grę Wyglądałem niemal identycznie do tego Vaasa z gierki..

W sumie czy mógłby być lepszy komplement dla sadola, niż przyrównanie do tego pojeba z Farkraja..?
Zgłoś
pudel89 2013-01-03, 17:32
Motyw z koniem rozpierdala
Zgłoś
sidian 2013-01-03, 21:40
Szczerze... repetytywna jest giera w pizdu. Jedna z naprawdę niewielu, w których olałem część side questów i pospieszyłem do końca. Klimat jest super, ale tylko przez część gry. Fabuła nie trzyma się kupy. Vaas jest w sumie jedyną postacią, którą tę grę ratuje...
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem