📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
🔥
Uważaj, on ma nóż!
- teraz popularne
Fabuła wali w ryj. 2 laski i facet pozszywani ryjami do zwieraczy.
@johny009
racja,lepiej zeby ci przyszyli kogos do zwieracza niz na odwrot...
racja,lepiej zeby ci przyszyli kogos do zwieracza niz na odwrot...
@grim_wj
komis :< ?
komis :< ?
BTW - ten/ta ostatni/a żywi się odchodami pozostałem dwójki.
jakby nie było to chwilami film zaskakuje, najlepiej ogladnac zanim sie sięgnie po trailer
johny009 napisał/a:
Po co zszywać ludzi do zwieraczy?
pusc jamal - warto to przetrwac i popatrz na gifa ze swojego posta
OGLĄDNĄĆ możecie sobie swoje niedouczone ryje w lustrze
pozostali ludzie mogą obejrzeć
pozostali ludzie mogą obejrzeć
Ja pier***e, to jest na harda, a nie tu, aż mi się źle zrobiło jak to zobaczyłem...
Dość obrzydliwy film (przyznam się, że oglądałem go przed snem jako "wieczorynkę" i musiałem wyłączyć - rano dokończyłem) ale zarazem śmieszny, gdyby reżyser skupił się bardziej na przeżyciach "bohaterów" wtedy mógłby dać dużo do myślenia a tak ledwo ledwo wybija się ponad inne dziwaczne pozycje. Z ciekawości można obejrzeć.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów