📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
🔥
Spowodowała kolizję i uciekała
- teraz popularne
Dobranoc.
Chociaż nie. Czy ja Ci każę cały film oglądać? Wstawiłem scenkę, która rozbawi i sadoli, i tych lubiących młodsze siostry. Czyli sporą część tubylców. I chuj, że z chujowego filmu - scenka jest przednia!
Chociaż nie. Czy ja Ci każę cały film oglądać? Wstawiłem scenkę, która rozbawi i sadoli, i tych lubiących młodsze siostry. Czyli sporą część tubylców. I chuj, że z chujowego filmu - scenka jest przednia!
szczerze to chyba ta jedyna scenka była dobra z całego filmu, ogólnie dno totalne, a za wrzutę piwo !
Niech już nie robią kolejnych części, bo to to nawet śmieszne nie jest.
ruchać by szło tą blondynę, oczywiście mniejszą
Film jest całkiem dobry jeżeli będziemy pamiętać, że to tylko parodia. Mnie osobiście rozbawił.
To jest chyba jedyny urywek w tym filmie, gdzie lekko człowiek się uśmiecha. Reszta to po prostu gniot, nic śmiesznego zrobione na siłę. Film dla idiotów.
To wrzućcie jeszcze gościa śmigającego break dance na wózku inwalidzkim, bo to była chyba jedyna scena na pięć filmów, która mnie rozśmieszyła.
- Yoda
ps. W huj jest jej fotomontaży w necie jak ktoś wie o co chodzi tak że jest na czym zawiesić rękę
ps. W huj jest jej fotomontaży w necie jak ktoś wie o co chodzi tak że jest na czym zawiesić rękę
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów