18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (2) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 18:17
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 0:14
🔥 Co za ksenofil...😁 - teraz popularne
The Universe is in us
QML • 2013-08-13, 1:11
Połączenie imponującego talentu artystycznego i fragmentu wypowiedzi Neil'a o Wszechświecie. Daje do myślenia.

Cytat:

Neil deGrasse Tyson to astrofizyk amerykański. W swojej karierze był między innymi dyrektorem Hayden Planetarium przy American Museum of Natural History na Manhattanie. Od jego nazwiska pochodzi nazwa planetoidy (13123) Tyson.

"Po tym, co tu zobaczyłem, nie wiem, czy chciałbym z tobą ubić muchę w kiblu."
Zgłoś
ProVVe 2013-08-13, 2:05 3
Czasem dobrze jak ktoś odświeża wiedzę z podstawówki...

Ola gringo
Zgłoś
BrunerOvned 2013-08-13, 2:11
Proszę o linka na yt. Za browara ofc

Teraz spróbuj sobie wyobrazić, że Twój stary dyma Ciebie w dupę. A ty stoisz przodem do lustra i patrzysz w odbicie...
Zgłoś
Sayagin666 2013-08-13, 7:55 2
pierdu pierdu - w skrocie : na poczatku nie bylo nic, to nic wybuchlo tworzac galaktyki, 99% po rozrzuceniu wiruje w tym samym kierunki ale kilka calkowicie w przeciwnym wbrew teorii o wybuchu, powstala ziemia, goraca skorupa generalnie z kamienia, na te kamienia padal deszcz i kamienie ozyly powstalo zycie - ta da tsss
Zgłoś
QML 2013-08-13, 12:13 5
Sayagin666,
Ten film jest głównie o przedstawieniu niebanalnych umiejętności artysty, cytat w tle jest sprawą drugorzędną. Napisy zaś dodałem specjalnie dla naszych sadolowych lingwistów. Więc nie spinaj pośladów i nie pierdol jakie to wszystko oczywiste. W wypowiedzi Tysona nie chodzi o samo przedstawienie faktów, ale o uzmysłowienie sobie tego, że wszyscy jesteśmy wyjątkowi, że wszyscy pochodzimy z kosmosu.

"Po tym, co tu zobaczyłem, nie wiem, czy chciałbym z tobą ubić muchę w kiblu."
Zgłoś
gimi84pl 2013-08-13, 16:38 1
i narysował ciapka z afryka na zajebistych lagach, brawo

jak by co, to ja nic nie wiem.
Zgłoś
S................s 2013-08-13, 19:21 1
@UP Na zajebistych lagach... ja pierdole co za kretyn

Co on tam sobie gada to sobie gada, kazdy jest taki, jakim sie czuje, ale skurczybyk talent to ma
Zgłoś
Crossblade 2013-08-15, 13:00 3
sztuką jest namalowac na czarnym tle murzyna...szacun
Zgłoś
modyf 2013-08-15, 13:01
juz to widzialem na sadolu...
Zgłoś
Sick_Stick 2013-08-15, 13:06 1
Sayagin666 a nie pomyślałeś może, że każdy człowiek na Ziemi (który się zastanawia co my tu robimy, skąd pochodzimy, dlaczego tu a nie tam?) ma swoją teorie na ten temat?

Hej, KatoPrawaczki. Zacznijcie pisać rzymskimi cyframi, bo arabskie wymyślili Arabowie - Muzułmanie ;o

jebać cebulaków i kato prawicowców!
Zgłoś
w................e 2013-08-15, 13:11
I weź tu wybierz swoją religię / światopogląd. Z jednej strony Biblia, z drugiej opowieści, że nasz kod DNA to przypadek i pochodzimy z kamienia.
Zgłoś
mati007-73 2013-08-15, 13:16
ale mi nowość,ten gówniany filmik zmienił moje życie tak samo jak lekcja w podstawówce na której się o tym dowiedziałem.i jeszcze czarnucha narysował.
Zgłoś
Soundgarden0 2013-08-15, 13:53
Kurwa to nazwa planetoidy 13123 nie pochodzi od Mike Tysona ? Całe życie w błędzie ...
Zgłoś
dzidek159 2013-08-15, 14:11 1
afrofizyk ;d
Zgłoś
mare30ks 2013-08-15, 14:13 1
BrunerOvned napisał/a:

Proszę o linka na yt. Za browara ofc

prosze bardzo:
www.youtube.pl

nie musisz dziekowac

You've got to realize you're just the devil just as much as you're God.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów