...they hatin...
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Oj, coś mnie się zdaje, że tak masy to on nie zrobi.
Patrollin' and tryin' to catch me ridin' dirty
You need straightening, toughening
It takes a bit of dark to rekindle the fire burning in you
Ignite the fire within you
nowynick napisał/a:
bez rąk, bez nóg, a i tak zarucha...
Przy czym istniej duże prawdopodobieństwo, że nie ma czym... choć w sumie ten kikut po lewej ręce musi mieć jakieś zastosowanie praktyczne.
przejebane mają.. ale szacun za wytrwałość, koleś ostatkiem sił toczy się po ziemi i ciągnie za sobą kobitę na wózku, jaka to musi być wola życia i chęć przetrwania. Bez kitu jakbym był na jego miejscu to bym się sturlał z jakiegoś mostu na asfalt albo do wody. A tutaj ludzie narzekają że do roboty muszą autobusem albo pieszo zapierdalać..
Co się odpierdala w tej Francji?
Na początku myślałem że muzyka jest podłożona a babka po prostu ciągnie bucha z bonga.
W sumie patrząc na ten obrazek bez jakiegoś wspomagacza mogło się nie obejść.
W sumie patrząc na ten obrazek bez jakiegoś wspomagacza mogło się nie obejść.
To jest najbardziej hardkorowy filmik jaki widziałem w ostatnim czasie, jak dla mnie to hard to za słaby dział jak na to... aż nie chce mi się wieżyc że to kurwa dzieło sie na prawdę, jeszcze gdyby sam się turlał to już masakra o on jeszcze cięgnie za sobą jebana maciorę która mogła by pewnie sama iść....
a mohery w tramwaju 3 minut kurwa nie ustoją bo im jest tak źle i takie są schorowane kurwa.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów