Enjoy kurwa!
Wiem, że film trwa dokładnie tyle ile potrzeba polskiej reprezentacji w piłce jebanej aby przepierdolić wszelkie szanse na cokolwiek dobrego, ale mimo to - warto oglądnąć
Na koniec opisu filmiku wyśmiewasz grę naszej reprezentacji, a ja jakoś nie słyszałem żeby jakiś polski rajdowiec miał wybitne osiągnięcia.
Ramsey, kolejny idiota mający jakieś halo do piłki nożnej. Nie podoba Ci się? To przynajmniej nie wylewaj żalu na sadisticu. A tym swoim żałosnym komentarzem próbowałeś obrazić fanów futbolu? Nie wiem czy któryś z nich zwraca uwagę na takie ciotki jak Ty;) Siedź sobie przed telewizorem i oglądaj jak kilku debili jeździ samochodami próbując zabić się na co drugim zakręcie a fani piłki nożnej, koszykówki, tenisa czy kolarstwa w tym samym czasie mogą czynnie uprawiać swój ulubiony sport. Pewnie ty też uprawiasz, swoim dużym fiatem;) Sam lubię rajdy samochodowe ale musiałem to napisać. Pozdro
masz coś kurwa do dużych Fiatów?swoim dużym fiatem
i to jeszcze kasę kasują za to jakby conajmniej na kardiochirurgi przeszczep serca wykonywali.A w piłce co? 22 pedałów lata po boisku, jak jeden drugiego dotknie to nagle oboje się kładą i lamentują jak zostali źle potraktowani przez przeciwnika.
Piłka nożna, koszykówka, tenis i kolarstwo to nie sporty. Gdzie tu ryzyko?
Nie każdy. Ja miałem wyjebane w bieganie z pedałami za piłką. Na 15ste urodziny dostałem od rodziców dużego Fiata i garaż. Przebudowy i strojenie pochłaniały cały mój czas.Każdy z was jak był młody zapewne grał w noge na boisku lub inne sporty,
Sporty ekstremalne to są skoki na beton z gaśnicą z autobusu, albo skoki bungee z liną stalową..ak chcesz ryzyka to jebaj z bani na wode z 50m.
Oczywiście każdego stać żeby kupić sobie autko wrc i zapierdalać na torze. Ja wole czasami sobie pograć w noge czy coś, a nie siedzieć na chacie i oglądać w tv wrc.
@Ramsey007
Człowieku odróżniasz sporty extremalne od zwykłych? Jak chcesz ryzyka to jebaj z bani na wode z 50m.
Każdy z was jak był młody zapewne grał w noge na boisku lub inne sporty, a pierdolicie tak bez sensu że nawet nie chcę mi się czytać tego syfu wyżej.