hell yea
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
30 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
Co to za Cybergoth
Let the bodies hit the floor, Let the bodies hit the floor, Let the bodies hit the floor, Let the bodies hit the floor
Tsssss tsssss tssssss...
FLOOR!
Tak jakoś mi się skojarzyło.
Tsssss tsssss tssssss...
FLOOR!
Tak jakoś mi się skojarzyło.
O matko, to takie stare... Ostatnio się tu tyle powtarza.. Co się stało?
xgrzegx rozjebales mnie tym MEGA PIWO dla Ciebie
I to się nazywa potęga Azjatów! Koleś pewnie jest bez wykształcenia, dzień przed kręceniem tego filmiku zamiatał podłogę, a jak szef kazał mu się nauczyć gry na perkusji klawiszowej, to on się po prostu... NAUCZYŁ!
U nas to bez pięciu licencji, dwudziestu zezwoleń i stu wniosków do prezesa telewizji taka reklama by nie powstała.
U nas to bez pięciu licencji, dwudziestu zezwoleń i stu wniosków do prezesa telewizji taka reklama by nie powstała.
xgrzegx napisał/a:
rozjebał system ;D
taka mała odpowiedź na film
enjoy
O kurwa Wy mi spierdalajcie od breakcorów i Eboli, Wy... Wy polskie internety Wy!
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów